BTC USD 36,542.6 Gold USD 1,799.31
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari "introducer" Maybank Current Account

anuarinvestor

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 13, 2007
Messages
10,529
Reaction score
143
Points
123
Aku ada pengalaman bukak akaun Current personal Maybank tanpa Introducer. Ni kes aku bukak akaun current tahun 2003.

Aku cuma buka akaun Maybank i-akaun (akaun utk trading online kat Maybank2u), secara automatik dia orang offer buka current account dan credit card terus. Tak de isu Introducer pun.

Aku cuma isi borang dan kasi deposit RM500 je minimum utk i-account tu. Cuba kau try buka i-account mana la tau procedure dia sama.

Tips 2. Kau kena kawan baik ngan sorang staf kat kaunter bank yang kau nak mohon tue. Staf kaunter mesti baik dan tau siapa current account holder. Dia leh minta current account holder yang dia kenal tu untuk jadi introducer kau ketika current account holder tu pergi bank.

Cara ni lebih mudah dan cara ni staf maybank yang ajar aku.. (kasi la upah kat staf maybank tu sket)

selamat mencuba!

tu yg aku bgtau suma tempat x samer....emm ni suma masalah kecik jer...maslah teknikal jer
 
Sponsored Post

zinedine

Banned
Joined
Jan 11, 2007
Messages
5,741
Reaction score
22
Points
65
tu yg aku bgtau suma tempat x samer....emm ni suma masalah kecik jer...maslah teknikal jer

Tapi kakitangan bank sengaja memperbesar-besarkan. Contohnya macam kes aku dgn CIMB lah tu. Nak mohon current account-i al-wadiah macam nak mohon loan. Sampai mintak dokumen & surat sokongan. Apa kejadahnya nak mintak benda2 macam tu? aku tanya CIMB customer centre KL, diorang tak mintak pun benda2 macam tu, tak perlu.
 

sakai92

Freshie
Joined
Mar 4, 2015
Messages
18
Reaction score
0
Points
3
I'm looking for maybank current account introducer. please contact me 0166982525 if you are willing to help me and I will pay for your help ^^
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,945
Reaction score
129
Points
33
Saya menawarkan servis introducer current account maybank untuk company dan individu

account lebih dari 3 tahun dan aktif dengan maybank

telah introduce lebih dari 30 orang company dan individu


maklumat lanjut-012-7292850 (wan)
 

wantrader82

Active+ Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
3,945
Reaction score
129
Points
33
Tapi kakitangan bank sengaja memperbesar-besarkan. Contohnya macam kes aku dgn CIMB lah tu. Nak mohon current account-i al-wadiah macam nak mohon loan. Sampai mintak dokumen & surat sokongan. Apa kejadahnya nak mintak benda2 macam tu? aku tanya CIMB customer centre KL, diorang tak mintak pun benda2 macam tu, tak perlu.

reputation intoducer ngan bank penting...
 

myadha

Freshie
Joined
Dec 19, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Introducer Maybank & CIMB Bank

Salam. Jika perlukan bantuan sebagai introducer Current Account Maybank atau CIMB Bank boleh whatsapp saya 013-9790000. Saya boleh jadi introducer untuk mana-mana cawangan.
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,444
Reaction score
501
Points
171
Bro better bukak thread bro..bru org nmpk...klu letak dlm thread org Lain tengelam cm tu je kang
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register