BTC USD 51,372.2 Gold USD 1,782.66
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari hotel bajet sekitar Bukit Jambul

fnd75

Active Member
Messages
1,938
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
Salam to CGrian area Pulau Mutiara :D

Aku ada tugas rasmi kat Hotel Vistana 27hb ni tapi maleh nak perabis duit kat hotel 4-5 star sbb petang tu dh naik flight balik Johor semula (flight pergi ptg 26hb ).

So aku nak cari hotel bajet (yg baguih la) kalo ada geng tau tolong inform sat-sat naa.. :)cgrock

~ teringat makan seafood tepi laut kat kaw. bayan lepas thn 2006 dulu :p
 
Sponsored Post

epbx

Super Active Member
Messages
7,015
Joined
Jun 9, 2008
Messages
7,015
Reaction score
6
Points
65
ala duduk jer kt vistana tu....
leh claim ma......
leh rilek kt pool sambil tgk org blk keja...
syok jg hotel tu....
 

nashburn

Super Active Member
Messages
6,374
Joined
Mar 8, 2008
Messages
6,374
Reaction score
68
Points
70
kat taman sri nibong ada hotel
tapi aku tak ingat nama apa
 

fnd75

Active Member
Messages
1,938
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
ala duduk jer kt vistana tu....
leh claim ma......
leh rilek kt pool sambil tgk org blk keja...
syok jg hotel tu....

dah penah dok situ 2006 dulu...
ni nak carik tpt lain plak, psl bukan selalu dpt gi sana :D sekali2 dpt mai penang, nak experience menda lain la plak...

char kuey tiow halal yg sedap kat mana boleh dpt ek?
 

fnd75

Active Member
Messages
1,938
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
mana org penang ni..... ada info bagitau la ok
 

shane

Legendary Member
Messages
14,052
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,052
Reaction score
245
Points
133
Hang nak pi weekend, time ni dah susah dapat bilik & rate weekend lagi mahai. Nak dekat Bt Jambul pulak tu, ada ka budget hotel? Dulu aku dok kat sana tak dak budget hotel pun. Selalunya org ada hal belah pulau pun tidur kat budget hotel Prai/Butterworth. Tapi Bro naik flight. Hotel kat airport pun time ni dah full. Patut book lagi awai.
Aku suggest Bro try cepat book Seri Malaysia kat Bayan Baru. Tak tau ada bilik lagi tak. Tapi kena ada transport nak attend meeting kat Vistana. Nak jalan kaki ~ 2.5km exercise pagi2 ok lagi tu.
 

razif1224

Super Active Member
Messages
5,113
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
layan je sri malaysia bayan baru...
tapi book awal.. kang penuh..
 

zurin

Fun Poster
Messages
224
Joined
Nov 5, 2008
Messages
224
Reaction score
2
Points
15
makan car kuey tiow depan suntech bayan baru.
kalu malam nampak suntech tu ada cahaya biru.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register