BTC USD 41,777.5 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Honda Jazz untuk sambung bayar

jazzy

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
Assalamualaikum warga CG,

Disini saya mencari Honda Jazz untuk sambung bayar.Sesiapa yang ada PM ataupun tinggal msg dibawah ni ok.budget utk deposit dalam 10k.:)cgrock
 
Sponsored Post

Ramong

Fun Poster
Joined
May 11, 2008
Messages
400
Reaction score
0
Points
10
Assalamualaikum warga CG,

Disini saya mencari Honda Jazz untuk sambung bayar.Sesiapa yang ada PM ataupun tinggal msg dibawah ni ok.budget utk deposit dalam 10k.:)cgrock


Tu dah boleh beli baru kalau deposit 10K.
 

gooddjinn

Active Member
Joined
Mar 14, 2006
Messages
2,432
Reaction score
122
Points
43
Assalamualaikum warga CG,

Disini saya mencari Honda Jazz untuk sambung bayar.Sesiapa yang ada PM ataupun tinggal msg dibawah ni ok.budget utk deposit dalam 10k.:)cgrock

nnt aku cube usya.. u dok mana?

:D :D :D
 

jeeb

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
3
Reaction score
0
Points
3
D
isini saya mencari Honda Jazz untuk sambung bayar.Sesiapa yang ada PM ataupun tinggal msg dibawah ni ok.budget utk deposit dalam 10k.

jazzy,
ada jazz for letgo. nk upgrade yg lain plak.
jazz.. very convenience car..
check pm.
 

Duff

Fun Poster
Joined
Nov 6, 2008
Messages
114
Reaction score
27
Points
20
bulan-bulan bajet brapa boleh bayar?
 

mydreamerz

Active Member
Joined
Jul 16, 2007
Messages
1,791
Reaction score
1
Points
25
ko try cari dlm mudah.com.my then bahagian search tu ko taip jazz sambung bayar nanti keluarlah dia...
 

jazzy

Junior Member
Joined
Nov 5, 2008
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
ada tak yang nak letgo sambung bayar??
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register