Mencari Homestay di Langkawi

CG Sponsors




puteh30

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2009
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
Salam...
tgh mencari homestay di langkawi...
22-24hb @ 23-25hb disember...
dan kete sewa...
wira, waja, iswara ker??
kalau boleh ade pakej homestay ngan kete sewa lg bgus...

pm me yer...
tq...
 
Sponsored Post

puteh30

Fun Poster
Joined
Jul 17, 2009
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
tempat y paling murah kat langkawi???
dgr citer kain batik ade 2 jenis...
satu indon satu lg siam....
nmpk mcm sama...
tp quality jer berbeza...
bila basuh turun warna...
btul ker???
 

Dobit127

Active+ Member
Joined
Oct 29, 2007
Messages
2,875
Reaction score
85
Points
35
sian kat hang xde orang respond...

xpe... selasa ni (21hb ) aku p sana. rombongan 8 orang.... kalau aku sempat aku cerita kat hang... Aku p sana byk kali dah..cuma trip kali ini bawak orang yang x pernah naik flight. Tema aku kali ni.

..... Paling murah.....aku nak cuba trip ke langkawi yang paling murah...aku p sana 2H1M...tgu.......
 

hannuz1010

Super Active Member
Joined
Jan 25, 2008
Messages
6,284
Reaction score
11
Points
65
aku pun ngan carik kete sewa ni..bulan 1
 

kv8182

Freshie
Joined
Dec 13, 2010
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
saya kat langkawi....
utk home stay bole urusan dgn kawan saya ckp dgn dia cg kamil suruh call
keta pon dia ada
iklan n gamba bilik dalam mudah.com
want homestay
0124982848
 

insyi©

CG Top Poster Club
Joined
Mar 1, 2008
Messages
28,101
Reaction score
177
Points
123
ari tu sy stay kat motel warisan tokwan.....100 per night, utk family room....actually time cuti sek, rate 150....biasa rate 120...tp rezeki sy kot ari tu, 100 je.

satu bilik tu ada 2 katil queen, satu lg bilik ada 1 queen dan 2 single....dkt ngan pekan kuah....dkt ngan kedai makan....:D
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
bgus gak thread ni....sape2 yg ad contact homestay, kete yg murah2 bleh la letak contact no kat sini...

aku memang plan nk pegi langkawi thn dpn....huhuhuh
 

WanBos

Fun Poster
Joined
Jan 14, 2008
Messages
443
Reaction score
2
Points
15
boleh pm/call sy 013 330 3028 Wan
utk kereta sewa / taxi for round island
dan homestay atau hotel/syeley ...
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
aku klu g langkawi g kat tokjah homestay je..senang,jalan kaki g pantai chenang..depan underwaterworld..kete ke apa ke pun ada..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register