Mencari games PSP

CG Sponsors




Ran

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2007
Messages
4,978
Reaction score
62
Points
40
salam semua member2 CG...aku tak tau laa thread ni dah ada lum..aku nk tnya kl2 ada member CG tahu kat mn nk download games utk PSP..sbb web yg aku jmpa smua kna byr..msti ada geng2 kter ni thu mana nak dnload scara free jer kan..silalah kongsi kat sini yer...
 
Sponsored Post

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
dgr cite psp nie buleh di upgrade ikut version ek??maksud nye.. psp nie kalu beli kat luar tkde warrdnty kedai kan betul tk?
 

ladyboss

Active Member
Joined
Nov 28, 2006
Messages
2,078
Reaction score
2
Points
25
dgr cite psp nie buleh di upgrade ikut version ek??maksud nye.. psp nie kalu beli kat luar tkde warrdnty kedai kan betul tk?
x paham hehehe

yang kita upgrade tu firmware dia. Mana2 version psp boleh je 1k, 2k..dengar kata 3k pun leh crack.

warranty kedai je ada...warranty manufacturer x de. Warranty kedai ni paham2 je le, dah le singkat pastu kalau yang berat2 suka demand harga. tapi psp jarang rusak...dun worry. Saya punya psp pernah jatuh ada crack skit pun masih tiptop.
 

selambeyaya

Super Active Member
Joined
Mar 29, 2008
Messages
5,101
Reaction score
13
Points
65
psp 3k dah boleh mod untuk main game pirate ke?

p/s- psp kat jb naik harge seh...
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
x paham hehehe

yang kita upgrade tu firmware dia. Mana2 version psp boleh je 1k, 2k..dengar kata 3k pun leh crack.

warranty kedai je ada...warranty manufacturer x de. Warranty kedai ni paham2 je le, dah le singkat pastu kalau yang berat2 suka demand harga. tapi psp jarang rusak...dun worry. Saya punya psp pernah jatuh ada crack skit pun masih tiptop.
maksud nye.. upgrade version.. conth kalu kita beli version 4.0.. kita leh upgrade samapai version 5.0.. ak tk cuba lah.. tpi ini kedai yang bagi thu.. ak masih mengkaji lagi.. sbb kedai tk bagi warrty pada psp yang kita beli...
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
x paham hehehe

yang kita upgrade tu firmware dia. Mana2 version psp boleh je 1k, 2k..dengar kata 3k pun leh crack.

warranty kedai je ada...warranty manufacturer x de. Warranty kedai ni paham2 je le, dah le singkat pastu kalau yang berat2 suka demand harga. tapi psp jarang rusak...dun worry. Saya punya psp pernah jatuh ada crack skit pun masih tiptop.
urm kedai kat tempt ak cakap.. mmg consule psp tkde warrnty.. yang ade warranty cuma chager.. battery.. itu pun seminggu.. abg ak beli bulan lepas.. pastu minggu lepas tu.. battery dah rosak.. charge macm idup segan mati tk mahu...
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
dgr cite psp nie buleh di upgrade ikut version ek??maksud nye.. psp nie kalu beli kat luar tkde warrdnty kedai kan betul tk?
btoi arr tu. setau aku kat luar, kalo dah diupgrade "crack" or whateve term lagi seumpama nyer mmg xde warranty dari SONY! Cuz yg crack/customized jek yang dapat main game dl. Yg ori kena pakai UMD...

pasal version ni baik hang amik yg 4.9 ke atas cuz start dari 4.9 dia nyer kondusi sudah stabil ahak
 

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
urm kedai kat tempt ak cakap.. mmg consule psp tkde warrnty.. yang ade warranty cuma chager.. battery.. itu pun seminggu.. abg ak beli bulan lepas.. pastu minggu lepas tu.. battery dah rosak.. charge macm idup segan mati tk mahu...
ok citer bab warantty ni.. senang jek .. depend dgn customer sevis kedai.. kalo dia expert mmg dia akan bagi warranty sampai setaun mostly on software.. tp tu arr depend dgn kedai gak... de yg bg warranty 1 minggu, 6 bulan...

tp bab hardware ni(merujuk kepada console) jarang sket dorang nak bagi warranty
 

klon8504

Super Active Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
5,110
Reaction score
6
Points
65
ok citer bab warantty ni.. senang jek .. depend dgn customer sevis kedai.. kalo dia expert mmg dia akan bagi warranty sampai setaun mostly on software.. tp tu arr depend dgn kedai gak... de yg bg warranty 1 minggu, 6 bulan...

tp bab hardware ni(merujuk kepada console) jarang sket dorang nak bagi warranty
ooo... tapi kedai kat tempt ak.. smua ak survey takde warrnty lansung...terutamanye consule psp... kena berani mati lah untuk beli... itu ak try kaji nie... nk thu gak selok belok psp nie.. karang beli tkde warrty hancus duit ku.. hehehe....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register