Mencari Funder, sandaran Geran Tanah

Recommended Brokers


has70

Fun Poster
Joined
Mar 14, 2008
Messages
167
Reaction score
0
Points
10
Salam semua.

Owner tanah nak pakai duit RM50k. Tempoh pinjaman 45hari je. Akan bayar balik RM100k.
Owner akan sandarkan Geran Tanah bernilai RM500k.
Owner di Kajang.
Jika berminat, tinggalkan nombor telefon atau emel address, owner akan hubungi untuk berjumpa.
 
Sponsored Post

pemain

Active Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
1,499
Reaction score
105
Points
33
sandar kan bagaimana tu?

takat pegang aje... tak guna gak.
 

rahl

Active+ Member
Joined
Dec 1, 2010
Messages
3,499
Reaction score
14
Points
25
maaf..
kalau geran tanah tu bernilai rm500k, baik cagar dekat bank..minta dengan bank cash rm50k..
kalau pinjam 45 hari interest baru berapa..tah sampai rm1k tah x..
lagi untung dari nak bayar rm100k dekat funder..

nampak macam too good to be true..
maaf sekali lagi..
 

Mata_Pena

Active+ Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
3,455
Reaction score
807
Points
71
pinjam 50k bayar balik 100k

senang je. requirement:

- Bagi IC
- bil utiliti
- tunjuk rumah tinggal kat mana
- dengan geran sekali kasi, sign surat siap2 tuka nama jika melebihi 45 hari

serius nak ke.

reply je sini
 

lau_kau

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2007
Messages
6,792
Reaction score
173
Points
73
pinjam 50k bayar balik 100k

senang je. requirement:

- Bagi IC
- bil utiliti
- tunjuk rumah tinggal kat mana
- dengan geran sekali kasi, sign surat siap2 tuka nama jika melebihi 45 hari

serius nak ke.

reply je sini
Along style nie hahaha
 

damaiG

Active+ Member
Joined
Jul 14, 2011
Messages
3,007
Reaction score
25
Points
30
maaf..
kalau geran tanah tu bernilai rm500k, baik cagar dekat bank..minta dengan bank cash rm50k..
kalau pinjam 45 hari interest baru berapa..tah sampai rm1k tah x..
lagi untung dari nak bayar rm100k dekat funder..

nampak macam too good to be true..
maaf sekali lagi..
pinjam 45 hari je bagi sekali ganda, baik jumpa ahlong aja. mau berebut diorg bagi :ROFLMAO:
 

adamrao

Active Member
Joined
Mar 1, 2017
Messages
1,001
Reaction score
68
Points
30
dia takut jadi kes cam kat johor.. sandar geran naik bangunan.. lu mau geran.. lu kasi bayar habis pinjam plus bunga plus rugi modal bina ini bangunan.. janji dan hutang budi ngan cina palat.. tu la nasib dia.. kadang benda nampak cam betul ka ada offer cam gini? yang masuk beli ngan tolong dapat imbuhan lipat ganda.. dulu x dapat nak beli keta honda senior nak jual 3k.. dia offer seloroh masa dia serabut ngan karenah mentua.. peluang x logik biasa datang sekali ja.. mukin dah ada yang pm beliau pasal tanah tu.. dan masalah dah pun selesai..
 

jaws_am

Super Active Member
Joined
May 29, 2008
Messages
9,970
Reaction score
1,431
Points
141
nih projek bisness..
dia punya janji tuh mmg boleh bayar 100k..
on paper semua boleh..
dah running..
sangkut itu ini..
melopong.. 🤷
 
Sponsored Post
Top
Log in Register