Mencari founder untuk buka fresh mart area kl dan selangor

CG Sponsors




Syafiq1994

Freshie
Joined
May 31, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Salam,hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya terbatas sebab kekurangan modal,jika tuan mempunyaai modal untuk dilabur dalam bisnes saya,boleh whatsapp saya 01121911439 untuk papperwork,untuk keselamatan dan risiko tuan,saya akan buat 1 company baru,tuan akan jadi chairman dalam company baru itu,untuk pengiraan persen profit,kita discus
 
Sponsored Post

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Ooo...cari founder dalam new members ya bos...

Takut new members belum kenal What CG? CG is What?

Masuk classified bos...sana geng2 tlg kwn bantu kwn ramai...

Tlg kawan mkn kawan pon ada bos...

kena selamat covid-19 jaga sama bos ya!

Selamat maju jaya!
 

Sniper

Super Moderator
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
5,754
Reaction score
366
Points
86
dialih ke jv/partnership wat sementara

kene tetapkan detail persen

klu xnk cite detail bisnes ape aok lg tp ape2 hal updet sini

toksah gune wassap ke ape ke sng nk tau ape mslh nnt

dh carik investor sini kenela updet sini
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
10,886
Reaction score
1,956
Points
191
ke Tuan Tanah nak wat iklan sje ?

"saya nak cari founder, tp detail semua private. Jika ada yg berminat leh whastapp. Strictly kpd yg ade duit sahaja. benda boleh bincang bila ada duit. Yang xde duit. Usaha dlu cari duit yer. Terima kasih " 😅

Nyatakan tujuan dalam pembukaan thread. supaya yang cuba untuk contact tahu risiko yang dia hadapi.

-----

Bila kita berforum , Ramai yang takut untuk berhubung secara terus kerana ianya risiko.. Dalam kita berforum kita sebenarnya nak tahu dlu apa benda yang nak dicapai pada akhir perbincangan..

Bila ada yang yakin tentang usaha ini. Kita akan dapat bukak peluang potensi founder yang baik.

Akan ada yang bertanya tentang soalan2 tricky, nak tengok jawapan balas tuan tanah. Ianya semua untuk membuka peluang potensi founder yang baik.

Terpulang kepada tuan tanah.
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,299
Reaction score
540
Points
126
hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya
siapa saya
apa perniagaan saya
wasap la saya

labur atau lebur ?
 

Yuha

Fun Poster
Joined
May 30, 2012
Messages
203
Reaction score
5
Points
15
Salam,hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya terbatas sebab kekurangan modal,jika tuan mempunyaai modal untuk dilabur dalam bisnes saya,boleh whatsapp saya 01121911439 untuk papperwork,untuk keselamatan dan risiko tuan,saya akan buat 1 company baru,tuan akan jadi chairman dalam company baru itu,untuk pengiraan persen profit,kita discus
Newbie dtg lg...hati2 warga CG....
kalau syarikat asal okay, knp nk tubuhkan syarikat baru?
apa nama syarikat asal? boleh share di cni?
 

dloanman

Legendary Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
19,516
Reaction score
1,467
Points
206
Salam,hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya terbatas sebab kekurangan modal,jika tuan mempunyaai modal untuk dilabur dalam bisnes saya,boleh whatsapp saya 01121911439 untuk papperwork,untuk keselamatan dan risiko tuan,saya akan buat 1 company baru,tuan akan jadi chairman dalam company baru itu,untuk pengiraan persen profit,kita discus
tahniah bro, moga2 bisnes makin maju

klu bleh share kek sini ;
- pengalaman bisnes
- bisnes apo yg [email protected] berjalan,
- lokasi kedai/gerai yg tgh bisnes skg kek mano (utk kami dtg support bli brg dsb)
- cawangan2 jika ada utk dilawati

baru yakin nak JV kan?
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Kena naik kerusiman baru dapat tau kirer percent...

Risau mcm style2 kassim patalon nie...


Jangan pikir sampai nak mati..yang penting tabahkan hati teguhkan semangat..cakap biar terang... :D
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,317
Reaction score
106
Points
43
Dari aku jadi guest sejak 2006,sampai register 2009...ini lah thread popular,lepas tu macam nokharom....nasib baik masa tu aku tak terjebak
 

MrDisc

Active Member
Joined
Dec 22, 2016
Messages
2,154
Reaction score
210
Points
38
Biasa lah bos...bisnes turun naik..ada masa di puncak ada masa kelaut...mana tau skrg TT nya nak bangkit semula....

elewsmart-kl-selangor.png


Kebetulan mcm ada kena mengena dgn cerita thread ini saya kongsi aje....

Yang ini InshaALLAH tak temberang punya mart...:D

Dari aku jadi guest sejak 2006,sampai register 2009...ini lah thread popular,lepas tu macam nokharom....nasib baik masa tu aku tak terjebak
 
Sponsored Post
Top
Log in Register