BTC USD 21,164.3 Gold USD 1,827.53
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari founder untuk buka fresh mart area kl dan selangor

Syafiq1994

Freshie
Messages
1
Joined
May 31, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Salam,hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya terbatas sebab kekurangan modal,jika tuan mempunyaai modal untuk dilabur dalam bisnes saya,boleh whatsapp saya 01121911439 untuk papperwork,untuk keselamatan dan risiko tuan,saya akan buat 1 company baru,tuan akan jadi chairman dalam company baru itu,untuk pengiraan persen profit,kita discus
 
Sponsored Post

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
361
Points
46
Ooo...cari founder dalam new members ya bos...

Takut new members belum kenal What CG? CG is What?

Masuk classified bos...sana geng2 tlg kwn bantu kwn ramai...

Tlg kawan mkn kawan pon ada bos...

kena selamat covid-19 jaga sama bos ya!

Selamat maju jaya!
 

Sniper

Super Moderator
gem
Messages
6,216
Staff member
Joined
Feb 26, 2006
Messages
6,216
Reaction score
901
Points
116
dialih ke jv/partnership wat sementara

kene tetapkan detail persen

klu xnk cite detail bisnes ape aok lg tp ape2 hal updet sini

toksah gune wassap ke ape ke sng nk tau ape mslh nnt

dh carik investor sini kenela updet sini
 

jaws_am

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,403
Joined
May 29, 2008
Messages
20,403
Reaction score
8,903
Points
481
Awards
1
ke Tuan Tanah nak wat iklan sje ?

"saya nak cari founder, tp detail semua private. Jika ada yg berminat leh whastapp. Strictly kpd yg ade duit sahaja. benda boleh bincang bila ada duit. Yang xde duit. Usaha dlu cari duit yer. Terima kasih " 😅

Nyatakan tujuan dalam pembukaan thread. supaya yang cuba untuk contact tahu risiko yang dia hadapi.

-----

Bila kita berforum , Ramai yang takut untuk berhubung secara terus kerana ianya risiko.. Dalam kita berforum kita sebenarnya nak tahu dlu apa benda yang nak dicapai pada akhir perbincangan..

Bila ada yang yakin tentang usaha ini. Kita akan dapat bukak peluang potensi founder yang baik.

Akan ada yang bertanya tentang soalan2 tricky, nak tengok jawapan balas tuan tanah. Ianya semua untuk membuka peluang potensi founder yang baik.

Terpulang kepada tuan tanah.
 

notepad

Legendary Member
gem
Messages
10,463
Joined
Sep 17, 2011
Messages
10,463
Reaction score
1,022
Points
206
hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya
siapa saya
apa perniagaan saya
wasap la saya

labur atau lebur ?
 

Yuha

Fun Poster
Messages
209
Joined
May 30, 2012
Messages
209
Reaction score
6
Points
15
Salam,hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya terbatas sebab kekurangan modal,jika tuan mempunyaai modal untuk dilabur dalam bisnes saya,boleh whatsapp saya 01121911439 untuk papperwork,untuk keselamatan dan risiko tuan,saya akan buat 1 company baru,tuan akan jadi chairman dalam company baru itu,untuk pengiraan persen profit,kita discus
Newbie dtg lg...hati2 warga CG....
kalau syarikat asal okay, knp nk tubuhkan syarikat baru?
apa nama syarikat asal? boleh share di cni?
 

dloanman

CG Top Poster Club
gem
Messages
32,449
Joined
Apr 15, 2012
Messages
32,449
Reaction score
2,545
Points
266
Awards
1
Salam,hasrat saya untuk perluaskan perniagaan saya terbatas sebab kekurangan modal,jika tuan mempunyaai modal untuk dilabur dalam bisnes saya,boleh whatsapp saya 01121911439 untuk papperwork,untuk keselamatan dan risiko tuan,saya akan buat 1 company baru,tuan akan jadi chairman dalam company baru itu,untuk pengiraan persen profit,kita discus

tahniah bro, moga2 bisnes makin maju

klu bleh share kek sini ;
- pengalaman bisnes
- bisnes apo yg [email protected] berjalan,
- lokasi kedai/gerai yg tgh bisnes skg kek mano (utk kami dtg support bli brg dsb)
- cawangan2 jika ada utk dilawati

baru yakin nak JV kan?
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
361
Points
46
Kena naik kerusiman baru dapat tau kirer percent...

Risau mcm style2 kassim patalon nie...


Jangan pikir sampai nak mati..yang penting tabahkan hati teguhkan semangat..cakap biar terang... :D
 

abdulricks85

Active+ Member
Messages
3,388
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,388
Reaction score
132
Points
43
Dari aku jadi guest sejak 2006,sampai register 2009...ini lah thread popular,lepas tu macam nokharom....nasib baik masa tu aku tak terjebak
 

MrDisc

Active+ Member
Messages
3,036
Joined
Dec 22, 2016
Messages
3,036
Reaction score
361
Points
46
Biasa lah bos...bisnes turun naik..ada masa di puncak ada masa kelaut...mana tau skrg TT nya nak bangkit semula....

elewsmart-kl-selangor.png


Kebetulan mcm ada kena mengena dgn cerita thread ini saya kongsi aje....

Yang ini InshaALLAH tak temberang punya mart...:D

Dari aku jadi guest sejak 2006,sampai register 2009...ini lah thread popular,lepas tu macam nokharom....nasib baik masa tu aku tak terjebak
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register