Mencari Emas Jongkong 999.9 1KG ...

Recommended Brokers


joe4g67

Permanently Banned
Joined
Mar 10, 2010
Messages
571
Reaction score
3
Points
15
nak bawak gi kl 1kg..kena pakai escort tu...kalau serius kena minta deposit dulu nie...
 
Sponsored Post

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,542
Reaction score
4
Points
25
Tuan.. owner nak tuan turun tempat saya. Check ketulinan barang kat tempat saya. Buleh ke?

berat dah kurang 1 kg coz dah kene tebuk sikit.
Masalah nye Buyer tu nak buat Deal di KLSA...Tempat Lain x mau...

laa
 

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,542
Reaction score
4
Points
25
BUMP ....500gram pun bo...

Harga ari ne utk RM170 pergram utk harga beli balik

Belian harian ....

max 5kg....sehari
 

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,542
Reaction score
4
Points
25
nak datang sana..
hmm.. sebenarnya group saya tak berani, camner nak adjust ni..~X(
tula bro...saya kalau boleh pun minta buyer turun...

tapi ...dorg tak mau..

sebab polisi syarikat mereka deal di situ kot..

nnt la saya cuba ...tgk mcm mana
 

sharemalaysia

Legendary Member
Joined
Feb 18, 2010
Messages
13,538
Reaction score
1,016
Points
196
tula bro...saya kalau boleh pun minta buyer turun...

tapi ...dorg tak mau..

sebab polisi syarikat mereka deal di situ kot..

nnt la saya cuba ...tgk mcm mana
kalau ada rezeki memang tak kemana-mana tuan... cuba dulu tuan.:)
 

Soros1

Passed Away - Al Fatihah
Joined
May 10, 2008
Messages
938
Reaction score
220
Points
23
Nice thread TT:)cgrock

Harga gold bar kami saperti berikut. Sure ikut spec yg diperlukan
di post#1 TT. Call me 016 237 4697

 

AisyaA

Junior Member
Joined
Jul 2, 2013
Messages
98
Reaction score
0
Points
6
untuk hari ni 2 july 2013 brapa untuk 1kg?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register