Mencari Emas Jongkong 999.9 1KG ...

Recommended Brokers


Sponsored Post

awi2000

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2006
Messages
510
Reaction score
1
Points
15
Salam bro...bper rege perkg emas ni./..sy minat En Awi...Penang.
 

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,539
Reaction score
3
Points
25
salam warga cg

dah tukar lak...

Mencari emas jongkong 1kg ...999.9

harga belian mengikut harga pasaran...(berubah mengikut hari)

cara deal ...contact saya ...nyatakan

emas 999.9 jenis apa ..yg ada cert @ x..

Harga yg di kehendaki.

Ada syarat ke..

-----

syarat

-kalau bo x mau apa 2 syarat..(mcm beli brg di kedai emas)

-anda bawa barang ke kl -penting baru bo deal



(klsa - sapa yang main emas tau mesti tau tempat ne )

(tempat utk menguji emas anda - sama ada 24 @ 23 @ 22karat)

(kerana walaupun dlm cert nyatakan 24 beli diuji 23)

(let said setelah di uji emas tu hanya 23k je pihak syarikat

akan membeli nya juga tapi mengikut harga 23k.

Cth :

1.semasa harga 24k ..harga di persetujui adalah rm161.5 pergram

tapi setelah di scan dan test hanya 23k.

Jadi kita akan rujuk harga pasaran utk 23k.iaitu rm153.5p/g

(bayaran cash @ bank to bank)/ kita arrange kan masa tu jumpa.

(anda bawa barang kami bawa cash @ bank to bank)
[/b]
bump satu................
 

sahran4441

Active+ Member
Joined
Apr 12, 2007
Messages
2,539
Reaction score
3
Points
25
Salam Warga CG

DaH tukar lak...

Mencari Emas Jongkong 1Kg ...999.9

Kuantiti =SIkit - SIkit ...

Harga Belian mengikut Harga Pasaran...(berubah mengikut hari)

Cara Deal ...Contact saya ...nyatakan

Emas 999.9 Jenis apa ..yg ada cert @ x..

Harga yg di kehendaki.

ada syarat ke..

-----

syarat

-kalau bo x mau apa 2 syarat..(mcm beli brg di kedai emas)

-Anda Bawa barang Ke KL -PENTING BARU BO DEAL



(KLSA - sapa yang main emas tau mesti tau tempat ne )

(Tempat utk menguji emas anda - sama ada 24 @ 23 @ 22Karat)

(Kerana walaupun dlm cert nyatakan 24 beli diuji 23)

(Let said setelah di uji emas tu hanya 23K je pihak syarikat

akan membeli nya juga tapi mengikut harga 23k.

CTH :

1.Semasa harga 24K ..harga di persetujui adalah RM161.5 pergram

tapi setelah di scan dan test hanya 23k.

jadi Kita akan rujuk harga pasaran utk 23k.iaitu Rm153.5p/g

(Bayaran cash @ Bank to Bank)/ Kita arrange kan masa tu jumpa.

(anda bawa barang kami bawa cash @ bank to bank)
[/B]
bump satu...kali
 

men666

Permanently Banned
Joined
Dec 31, 2010
Messages
8
Reaction score
0
Points
3
Salam Warga CG

Ada Stock

Emas Jongkong 999 Utk Di Jual

Jongkong 1kg=RMxxxk/KG

Kuantiti ada >xxxKG

Deal Bank to Bank..

Semua Lengkap ngan Surat Beranak..

Deal Di KL.

BErminat bo hubungi @ PM saya





wauuuu leh jdi kaya brpa hrga bro 1 kg min brapa leh beli,,confrm ke [/COLOR]
 
Sponsored Post
Top
Log in Register