BTC USD 47,184.6 Gold USD 1,753.79
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari EA maker based on indicator

AmiAriffin

Freshie
Joined
Jun 30, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
siapa boleh buat EA mengikut indikator?

contoh if indikator ada signal sell so EA akan open entry sell, dan bila kluar signal buy,entry sell td auto tutup dan open entry untuk buy pulak.
 
Sponsored Post

chibobski84

Active Member
Joined
Nov 24, 2008
Messages
1,804
Reaction score
12
Points
25
siapa boleh buat EA mengikut indikator?

contoh if indikator ada signal sell so EA akan open entry sell, dan bila kluar signal buy,entry sell td auto tutup dan open entry untuk buy pulak.
saya ada software untuk buatkan benda ni, tapi nak kena tau tgk sama ada indicator yg bagi signal tu boleh dibaca atau tak oleh software saya, kalau boleh, saya rasa, saya boleh buatkan.

Tapi rasanya ramai yg kat sini lagi hebat dari saya,

apa apa PM jer
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.17276
USD / JPY
109.964
GBP / USD
1.37269
USD / CHF
0.93218
USD / CAD
1.27676
EUR / JPY
128.961
AUD / USD
0.72636

CG Sponsors




Top
Log in Register