BTC USD 64,465.4 Gold USD 2,459.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Mencari dan ingin membeli KASET2 kumpulan rock 80an & awal 90an...

Zul34

Super Active Member
Messages
6,959
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
Salam, aku ni collector kaset2 kumpulan rock 80an & awal 90an ingin membeli pd sesape yg ingin menjual kaset2 berhabuk yg masih dlm simpanan sesiapa yg kalau dibiarkan lbh lama akan rosak

X kesah camane keaddan kaset tu pun aku nak beli.Pastikan kaset2 tu first release dan bukan re-release atau cetakan kedua atau ketiga

Ok aku bg ciri2 kaset rock yg aku nak ni ye:

1. Tahun 80an , antara tahun 1980 hngga tahun 1992

2. Mesti kumpulan rock sahaja x kira yg popular atau tak popular

3. Kaset tu mesti first release dan bukan cetakan baru. Ciri kaset2 yg first relese ni ialah warna kaset tu solid , mcm putih atau hitam bodynta dan list lagu selalunya kertas dan ditampal pd body solid tu

Zaman skrg kaset transparent atau lutsinar dan playlist dicop terus pd body kan , tu cara nak kenal kaset2 yg 1st release ni


***************************************************************

Aku akan beli dgn harga begini :

1. tingal kaset sahaja = rm10

2. tinggal cover je =rm5

3. full set = (kaset , cover dan casing luar kaset tu aku akan beli rm20 stiap satu), bayangkan korang ada 100 kaset yg memenuhi kriteria yg aku cari tu :D


Sape yg ada koleksi ni dr kau biar ia terperap dn akhirnya roska baik jual kat aku supaya aku nlh preserverd balik , psl aku mmg peminat muzik rock zaman 80an dn awal 90an ni

Yg brminat pm aku segera ya, tq
 
Sponsored Post

kaset thn 80 an,casing dan kualiti bagus..tak mcm skg nie..
aku ade kaset juara2 lagu battle of the band..
bro,mcm minat aje kaset2.
Aku minat kumpul dan kekalkan balik bnda2 tu geng

Kalau ko jual kat aku , aku repair pastu aku rip , mp3 dia aku blh bg kat ko balik dan ko blh dgr

Dr kau biar dan lama2 akhirnya rosak mcm tu je#:-S
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register