BTC USD 23,578.9 Gold USD 1,917.38
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari dan ingin membeli KASET2 kumpulan rock 80an & awal 90an...

Zul34

Super Active Member
Messages
6,959
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,959
Reaction score
15
Points
65
Salam, aku ni collector kaset2 kumpulan rock 80an & awal 90an ingin membeli pd sesape yg ingin menjual kaset2 berhabuk yg masih dlm simpanan sesiapa yg kalau dibiarkan lbh lama akan rosak

X kesah camane keaddan kaset tu pun aku nak beli.Pastikan kaset2 tu first release dan bukan re-release atau cetakan kedua atau ketiga

Ok aku bg ciri2 kaset rock yg aku nak ni ye:

1. Tahun 80an , antara tahun 1980 hngga tahun 1992

2. Mesti kumpulan rock sahaja x kira yg popular atau tak popular

3. Kaset tu mesti first release dan bukan cetakan baru. Ciri kaset2 yg first relese ni ialah warna kaset tu solid , mcm putih atau hitam bodynta dan list lagu selalunya kertas dan ditampal pd body solid tu

Zaman skrg kaset transparent atau lutsinar dan playlist dicop terus pd body kan , tu cara nak kenal kaset2 yg 1st release ni


***************************************************************

Aku akan beli dgn harga begini :

1. tingal kaset sahaja = rm10

2. tinggal cover je =rm5

3. full set = (kaset , cover dan casing luar kaset tu aku akan beli rm20 stiap satu), bayangkan korang ada 100 kaset yg memenuhi kriteria yg aku cari tu :D


Sape yg ada koleksi ni dr kau biar ia terperap dn akhirnya roska baik jual kat aku supaya aku nlh preserverd balik , psl aku mmg peminat muzik rock zaman 80an dn awal 90an ni

Yg brminat pm aku segera ya, tq
 
Sponsored Post

Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register