BTC USD 23,956.6 Gold USD 1,788.76
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari courier servis frozen food ke sabah dan sarawak

Sponsored Post

bucks7

Fun Poster
Messages
772
Joined
Mar 22, 2006
Messages
772
Reaction score
1
Points
15
hang cuba call En Azman 016-605 5652...dia ni Pengurus Syarikat TEHEZ Consolidators Services...dia ada buat servis hantar barang dari Kuching ke semenanjung guna Transmile Air Services.

masa aku sembang dgn dia hari tu dia kata ada buat servis hantaq barang dari semenanjung ke sarawak jugak...
 

StaRz_V

Active+ Member
Messages
3,453
Joined
Feb 6, 2010
Messages
3,453
Reaction score
19
Points
25
hang cuba call En Azman 016-605 5652...dia ni Pengurus Syarikat TEHEZ Consolidators Services...dia ada buat servis hantar barang dari Kuching ke semenanjung guna Transmile Air Services.

masa aku sembang dgn dia hari tu dia kata ada buat servis hantaq barang dari semenanjung ke sarawak jugak...

Ok.. Akan kol.. Terbaik bro.. :)cgrock
 

Mazeri

Freshie
Messages
1
Joined
Dec 29, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Salam sy mencari courier service untuk menghatar makanan frozen ke sarawak. Boleh tuan2 Dan puan2 Bantu saya
 

azmann33

Legendary Member
gem
Messages
11,843
Joined
Mar 2, 2009
Messages
11,843
Reaction score
1,496
Points
201
Salam sy mencari courier service untuk menghatar makanan frozen ke sarawak. Boleh tuan2 Dan puan2 Bantu saya

tanya Air asia boss..

Saya pernah bawa masuk KETAM dari Sabah guna air asia..sebelum PKP haritu.
Complete kos average dalam RM6 sekilo termasuk kos kotak putih tu.
Costing kena tepat jika tidak rugi.

Kalau dari KLIA ke Kuching lagi murah rasannya.
Costing saya tu dari Sandakan hingga KLIA+ Ke selayang+naik lori ke Penang.
 

Ieraaznan

Freshie
Messages
1
Joined
Apr 23, 2021
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Berapa kg? Destinasi ke mana tuan? Di Kuching ke? Saya biasa juga servis dari Sarawak ke Semenanjung dalam RM8/kg (Min 5kg) dan harga berkurangan kalau barang lebih berat dan pada 1 alamat sahaja.Penghantaran dalam masa 3 hari. Syarikat sini boleh uruskan agen dari Semenanjung untuk bawa ke Kuching. Apa-apa hal pm saya untuk maklumat lanjut.
Salam,Saya perlukan khidmat ini , boleh bantu sy hantar frozen food ke sarawak? Saya dari selangor .. Mcm mana cara sy perlu buat , tolong ajarkan. , atau ws sy 01123053655 tq☺
 

IlaHasnan

Freshie
Messages
2
Joined
Oct 12, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Berapa kg? Destinasi ke mana tuan? Di Kuching ke? Saya biasa juga servis dari Sarawak ke Semenanjung dalam RM8/kg (Min 5kg) dan harga berkurangan kalau barang lebih berat dan pada 1 alamat sahaja.Penghantaran dalam masa 3 hari. Syarikat sini boleh uruskan agen dari Semenanjung untuk bawa ke Kuching. Apa-apa hal pm saya untuk maklumat lanjut.
Nak tanya pasal ni boleh wasap sy tak wasap.my/60172794612/posbarang
 

IlaHasnan

Freshie
Messages
2
Joined
Oct 12, 2021
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
Berapa kg? Destinasi ke mana tuan? Di Kuching ke? Saya biasa juga servis dari Sarawak ke Semenanjung dalam RM8/kg (Min 5kg) dan harga berkurangan kalau barang lebih berat dan pada 1 alamat sahaja.Penghantaran dalam masa 3 hari. Syarikat sini boleh uruskan agen dari Semenanjung untuk bawa ke Kuching. Apa-apa hal pm saya untuk maklumat lanjut.
wasap sy boleh wasap.my/60172794612/pos sbb sy mencari kurier nak pos barang frozen ke sabah
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register