BTC USD 44,269.4 Gold USD 1,767.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Company Untuk Buat Internship / Praktikal Untuk Student Civil Engineering..

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
try nih...aku tgk dah 2-3 org bdk uitm buat practical kat comp nih... Amity Diamond Sdn Bhd
59A, Jalan kencana 15, Taman kencana 56100 Kuala Lumpur.
tel: 03-42804771
nama bos dia Ir.Shahrunnisam tp skang dia tak da g haji 16hb baru balik, tak pun try jek kol opis tu... tanya ngan cik dayah...
 
Sponsored Post

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
ko dah try kol no yg aku bg tu?? ke ko nak cari big company jek...

Aku tak kisah pun kecik ke besar..Aku baru je post resume + application letter tadi.. Tapi kalau lagi cantek, aku prefer yg dekat sikit ngan shah alam..Company bro bagi ni dah ok tapi 30km jugak jauhnye..:eek::eek:

Lgpun aku ni naik tenggiling aje.. :)):))

Ape2 pun tq banyak2 bro coz membantu.. :):)
 
Last edited:

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
Aku tak kisah pun kecik ke besar..Aku baru je post resume + application letter tadi.. Tapi kalau lagi cantek, aku prefer yg dekat sikit ngan shah alam..Company bro bagi ni dah ok tapi 30km jugak jauhnye..:eek::eek:

Lgpun aku ni naik tenggiling aje.. :)):))

Ape2 pun tq banyak2 bro coz membantu.. :):)

tak pa.. try jek lar dulu.. kalo ada rezeki insyaAllah... alaa.. bersusah-susah dulu tak pa... :)cgrock
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
tak pa.. try jek lar dulu.. kalo ada rezeki insyaAllah... alaa.. bersusah-susah dulu tak pa... :)cgrock

Insyaallah, kalau ade rezeki tak kemanalah tu..:)

BUMP for today kalau ade lagi sape2 yang sudi membantu..:):)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register