BTC USD 43,904.7 Gold USD 1,768.86
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari Company Untuk Buat Internship / Praktikal Untuk Student Civil Engineering..

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Salam CGrians,

Based on tajuk tu, aku sekarang ni berada dalam sem 5 and next sem (time cuti) dalam bulan May 2011 - Julai 2011, aku nak kene buat internship @ praktikal..

So, mulai sekarang dah kena cari company yang offer student untuk buat internship..

Aku ambik Degree in Civil Engineering (UiTM)

Harap pada sesiapa yang ada offer internship atau tau company mana2 yang offer internship bolehlah PM ke atau tinggal message kat thread ni ye..

Tq..




:)cgrock:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
BUMP for malam ni..

Takde ke sape-sape nak amik student civil engineering buat internship?? :):)
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
BUMP lagi for today..

Tempat internship masih dalam pencarian lagi.. :D:D
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
BUMP for today..Susah gak ye cari company wat internship.. Offline, online semua aku belasah, tapi xde feedback lagi.. :(:(
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
nk area mane ek bro

Area yang berdekatan dengan Shah Alam (Klang, PJ n etc) atau kat area yang berdekatan Taiping..

Aku ada try mintak sana sini tapi semua senyap aje..

Kata dalam proses tapi tak tahulah coz dah dekat 1 minggu aku hantar.. :(:)((
 

apes

Active Member
Joined
Dec 3, 2007
Messages
1,559
Reaction score
24
Points
25
Takde sape2 ke yang sudi membantu den ni..banyak dah company den pergi tapi semua takda response lagi..aiyooo
 

suprol

Legendary Member
Joined
Nov 23, 2009
Messages
13,022
Reaction score
34
Points
120
try nih...aku tgk dah 2-3 org bdk uitm buat practical kat comp nih... Amity Diamond Sdn Bhd
59A, Jalan kencana 15, Taman kencana 56100 Kuala Lumpur.
tel: 03-42804771
nama bos dia Ir.Shahrunnisam tp skang dia tak da g haji 16hb baru balik, tak pun try jek kol opis tu... tanya ngan cik dayah...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register