Mencari bomoh or sesiapa yg betul betul boleh settle masalah saya

CG Sponsors




abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,302
Reaction score
101
Points
43
Try pergi ruqyah dan perubatan la..dan pada masa yang sama ubah cara hidup. Biasanya hati kosong ni mudah kena ganggu dengan jin2 yang lama dah perhatikan kita. Ini pun saya bercerita berdasarkan dari pengalaman rumahtangga saya juga. [email protected] orang paling dekat untuk ubatkan pasangan dia. Kalau orang luar ubatkan, biasanya kesan dalam 10%-30% saja. Sampai sekarang pun masih saya ruqyahkan sendiri isteri saya kalau datang balik benda tu.
 
Sponsored Post

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
4,236
Reaction score
172
Points
43
Try pergi ruqyah dan perubatan la..dan pada masa yang sama ubah cara hidup. Biasanya hati kosong ni mudah kena ganggu dengan jin2 yang lama dah perhatikan kita. Ini pun saya bercerita berdasarkan dari pengalaman rumahtangga saya juga. [email protected] orang paling dekat untuk ubatkan pasangan dia. Kalau orang luar ubatkan, biasanya kesan dalam 10%-30% saja. Sampai sekarang pun masih saya ruqyahkan sendiri isteri saya kalau datang balik benda tu.
bermaksud...isteri tuan sangat special orangnya...ada sesuatu perkara/benda yg jin sangat suka pada isteri tuan...ataupun....isteri tuan pernah disihir dgn manusia yg bermuka2...?
 

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,302
Reaction score
101
Points
43
bermaksud...isteri tuan sangat special orangnya...ada sesuatu perkara/benda yg jin sangat suka pada isteri tuan...ataupun....isteri tuan pernah disihir dgn manusia yg bermuka2...?
Betul...di sihir sebenarnya,rumah kami tu dah banyak kali pagar,sama juga jadinya. Sekarang saya rawat sendiri dan pada masa yang sama cuba cara2 lain yang lebih berkesan. Pernah masa ubat tu, benda tu acah2 lagi suruh ceraikan..tapi buat tak layan je,teruskan bacaan saya.
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
4,236
Reaction score
172
Points
43
Betul...di sihir sebenarnya,rumah kami tu dah banyak kali pagar,sama juga jadinya. Sekarang saya rawat sendiri dan pada masa yang sama cuba cara2 lain yang lebih berkesan. Pernah masa ubat tu, benda tu acah2 lagi suruh ceraikan..tapi buat tak layan je,teruskan bacaan saya.
dah agak....mesti kena sihir...

mesti ada orang syok kat isteri tuan kalau jenis sihir mcm ni...kebiasaanya seorang isteri akan anggap suami & anak2 adalah segala galanya dalam hidup dia...nak minta cerai memang tak lah...

bila terkena sihir memang akan lambat sembuh...harap tuan jgn putus asa..

sedikit sebanyak tuan pun kena tempias sihir kan..?

semoga allah permudahkan urusan tuan...
 
Joined
Oct 31, 2019
Messages
38
Reaction score
1
Points
11
Betul...di sihir sebenarnya,rumah kami tu dah banyak kali pagar,sama juga jadinya. Sekarang saya rawat sendiri dan pada masa yang sama cuba cara2 lain yang lebih berkesan. Pernah masa ubat tu, benda tu acah2 lagi suruh ceraikan..tapi buat tak layan je,teruskan bacaan saya.
Semoga keluarga tuan sentiasa baik2. Manusia ni kalau tak iri hati dekat orang susah. Tambah2 bila nampak keluarga bahagia. Bila dh hancur baru mereka seronok. Hmmm
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,665
Reaction score
684
Points
121
Semoga keluarga tuan sentiasa baik2. Manusia ni kalau tak iri hati dekat orang susah. Tambah2 bila nampak keluarga bahagia. Bila dh hancur baru mereka seronok. Hmmm
perangai melayu busuk hati memang cam tu tuan. suka tengok orang terseksa.
 
  • Like
Reactions: fms

abdulricks85

Active+ Member
Joined
Jul 31, 2010
Messages
3,302
Reaction score
101
Points
43
dah agak....mesti kena sihir...

mesti ada orang syok kat isteri tuan kalau jenis sihir mcm ni...kebiasaanya seorang isteri akan anggap suami & anak2 adalah segala galanya dalam hidup dia...nak minta cerai memang tak lah...

bila terkena sihir memang akan lambat sembuh...harap tuan jgn putus asa..

sedikit sebanyak tuan pun kena tempias sihir kan..?

semoga allah permudahkan urusan tuan...
Memang kena tempias juga, sebab ada masa2 sy nak jadi marah, benci...tapi bila fikir secara logik,saya tak jadi teruskan perasaan tu dan mula buat bacaan2 biasa saya buat. Bila saya dah start baca, dua tapak tangan saya jadi panas...saya pegang mana2 bahagian dekat wife, terus dia sakit...dekat situ la proses bagi buang tu benda. Ada juga tanya yang pakar darussyifa, sihir ni selagi orang yang hantar tu tak mati, memang akan datang saja setiap masa. Tu lah saya dah suruh hari2 berzikir tak kurang dari 1000x supaya kalau jin tu masuk, dia tak tahan kena keluar juga kecuali datang bulan...tu yang kena jaga2.
 

bell&ross

Active+ Member
Joined
Apr 3, 2009
Messages
4,236
Reaction score
172
Points
43
Memang kena tempias juga, sebab ada masa2 sy nak jadi marah, benci...tapi bila fikir secara logik,saya tak jadi teruskan perasaan tu dan mula buat bacaan2 biasa saya buat. Bila saya dah start baca, dua tapak tangan saya jadi panas...saya pegang mana2 bahagian dekat wife, terus dia sakit...dekat situ la proses bagi buang tu benda. Ada juga tanya yang pakar darussyifa, sihir ni selagi orang yang hantar tu tak mati, memang akan datang saja setiap masa. Tu lah saya dah suruh hari2 berzikir tak kurang dari 1000x supaya kalau jin tu masuk, dia tak tahan kena keluar juga kecuali datang bulan...tu yang kena jaga2.
betul lah tu...utk yg suka marah2...hati2... kemungkinan besar ada jin dalam badan..

kalau mata kita dibukakan hijab utk nampak jin/setan...tak tau berapa ramai jin yg tengah Q utk masuk dalam badan...

jika penghantar sihir tu tak mati pun....dia akan stop bila duit dah habis...beribu duit diperlukan utk buat keja2 hina ni...bukan murah...lagi power jin..lagi mahal caj yg dikenakan...
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
Betul...di sihir sebenarnya,rumah kami tu dah banyak kali pagar,sama juga jadinya. Sekarang saya rawat sendiri dan pada masa yang sama cuba cara2 lain yang lebih berkesan. Pernah masa ubat tu, benda tu acah2 lagi suruh ceraikan..tapi buat tak layan je,teruskan bacaan saya.
Betul ...klu isteri sakit, suami yg terbaik merawat
 

mytrade

Super Active Member
Joined
Dec 29, 2007
Messages
7,112
Reaction score
239
Points
83
Memang kena tempias juga, sebab ada masa2 sy nak jadi marah, benci...tapi bila fikir secara logik,saya tak jadi teruskan perasaan tu dan mula buat bacaan2 biasa saya buat. Bila saya dah start baca, dua tapak tangan saya jadi panas...saya pegang mana2 bahagian dekat wife, terus dia sakit...dekat situ la proses bagi buang tu benda. Ada juga tanya yang pakar darussyifa, sihir ni selagi orang yang hantar tu tak mati, memang akan datang saja setiap masa. Tu lah saya dah suruh hari2 berzikir tak kurang dari 1000x supaya kalau jin tu masuk, dia tak tahan kena keluar juga kecuali datang bulan...tu yang kena jaga2.
Ya betul tu....mg kdg2 akan tempias...saya pun skrg rawat sendiri je wife..yg penting wife pun kena kuat dr dalam...diri dan runahtangga nk kena sentiasa bercahaya...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register