Mencari bomoh or sesiapa yg betul betul boleh settle masalah saya

CG Sponsors




amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,264
Reaction score
68
Points
30
g darul saka tt..try mntak tolong tok berlagak..
 
Sponsored Post

guri2demon

Active Member
Joined
Mar 17, 2010
Messages
1,489
Reaction score
221
Points
43
ni masalah personal..rumahtangga..

nk bg "orang tu" dengar cakap, hormat sesama manusia , tak panas baran dan mcm mcm lg..
Try baca ayat ni 3 kali. Hembus kat ubun2 org tu bila tgh tidur. Xkira la anak ke,suami ke,isteri ke. Awek xpyhla.



xpyh dok bomoh2 la.bnyk buruk dr baiknya.
 

tangkisan

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 12, 2010
Messages
7,998
Reaction score
415
Points
81
kenapa x pergi darussyifa je tuan. kalo nk jumpa dgn haron din tu agak susah sket, tp tuan boleh jumpe ust mokhtar anak murid die yg agak power la jgk. x igt dah hari ape die ade, tp tuan cuba call tanya dulu darussyifa bangi.
Manusia ada power..???
 
Sponsored Post
Top
Log in Register