Mencari bomoh or sesiapa yg betul betul boleh settle masalah saya

CG Sponsors




ocean gurl80

Super Active Member
Joined
Jan 17, 2010
Messages
7,697
Reaction score
9
Points
65
salam semua

ni serius ye..kalau ada yg btl btl tahu or blh tolong,..please pm saya




ok,,dipendekkan cite..ada tak sesapa kt sini tahu or kenal bomoh bomoh yg boleh settlekan masalah saya ni..

masalah apa tu terlalu personal nk cite kt sini,,


cuma aku nk cari sorang bomoh or sesapa yg blh ubatkan dan settlekan benda ni..

dah banyak org aku jumpa,,semua tk settle...walaupun pada mula kata boleh "jadi" dan "boleh buat", tp last last tk jadi apa

masalah ni dah lama dah actually..



dan kt sini saya nk bgtau yg saya bukan nk buat kerja syirik dan sebagainya ye..tolong jgn salah paham dan bg komen negatif kt sini


saya just minta tolong kepada org yg btl btl boleh tlg saya je...


helpp
 
Sponsored Post

greiga

Active+ Member
Joined
Dec 14, 2010
Messages
2,725
Reaction score
7
Points
25
Cerito jo kat sini apo masalah eh TT sonang kitorg nak carik pakar eh..
 

balang

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2009
Messages
7,442
Reaction score
81
Points
80
Masalah misteri air ilang dlm radiator lagi ka tt..
 

Metamorfosis

Active+ Member
Joined
Jul 11, 2013
Messages
3,814
Reaction score
86
Points
40
ni masalah personal..rumahtangga..

nk bg "orang tu" dengar cakap, hormat sesama manusia , tak panas baran dan mcm mcm lg..
Isk...lain mcm bunyi...tapi sy nasihat tt jgn la buat benda2 yg pelik2..kita ada agama, kalau melibatkan syirik baik jgn....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register