Wanted Mencari Bilik Kursus Berinternet di seluruh negara

CG Sponsors




Abg_Aridz

Banned
Joined
Nov 18, 2009
Messages
217
Reaction score
6
Points
15
Salam,

Saya kini mencari bilik kursus berinternet di seluruh negara. Jika anda boleh menawarkan perhidmatan atau tahu ada pihak yang menawarkan perkhidmatan, boleh maklumkan di sini.Saya berminat untuk mengadakan kursus di tempat- tempat ini. Jika ianya bersama dengan perkhidmatan sarapan/ makan tengahari dan minum petang adalah lebih baik. Saya ingin menyewanya pada hari Sabtu / Ahad daripada 8.30pagi sehingga 5.30 petang. Terima kasih. Antara tempat- tempat yang saya perlukan adalah di:

1. Kuantan, Pahang
2. Paka, Terengganu
3. Kota Kinabalu, Sabah
4. Kuching, Sarawak
5. Pulau Pinang
6. Johor Bahru, Johor
7. Ipoh, Perak.
 
Sponsored Post

Abg_Aridz

Banned
Joined
Nov 18, 2009
Messages
217
Reaction score
6
Points
15
Pontian Johor? Hmmm.. ok gak. Boleh bagitau website kalau ada. Ada quotation, boleh hantar ke aridz7 @ gmail.com
Thanks.
 

Abg_Aridz

Banned
Joined
Nov 18, 2009
Messages
217
Reaction score
6
Points
15
Ada suggestion? Baru dapat 1 tempat di Ipoh, Perak.
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
Salam,

Saya kini mencari bilik kursus berinternet di seluruh negara. Jika anda boleh menawarkan perhidmatan atau tahu ada pihak yang menawarkan perkhidmatan, boleh maklumkan di sini.Saya berminat untuk mengadakan kursus di tempat- tempat ini. Jika ianya bersama dengan perkhidmatan sarapan/ makan tengahari dan minum petang adalah lebih baik. Saya ingin menyewanya pada hari Sabtu / Ahad daripada 8.30pagi sehingga 5.30 petang. Terima kasih. Antara tempat- tempat yang saya perlukan adalah di:

1. Kuantan, Pahang
2. Paka, Terengganu
3. Kota Kinabalu, Sabah
4. Kuching, Sarawak
5. Pulau Pinang
6. Johor Bahru, Johor
7. Ipoh, Perak.
Cuba hubungi Kolej Komuniti dilokasi yang dipilih.
http://www.bpkk.edu.my/?lang=my&cat=1&id=96&mnu=96
 

Abg_Aridz

Banned
Joined
Nov 18, 2009
Messages
217
Reaction score
6
Points
15
Kolej komuniti.. ? Emm.. tak sesuai kot.. better yang memang dah biasa buat internet training.. so, I xworry sgt pasal any technical issue..
 

sureheboh.com

Passed Away
Platinum Member
Joined
Jan 17, 2007
Messages
18,961
Reaction score
308
Points
131
Kolej komuniti.. ? Emm.. tak sesuai kot.. better yang memang dah biasa buat internet training.. so, I xworry sgt pasal any technical issue..
Kolej komuniti lengkap bro.. aku selalu mengajar kat sana bila dia orang panggil - internet/networking memang tersedia.
 

trust me

Active Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
1,159
Reaction score
68
Points
30
Salam,

Saya kini mencari bilik kursus berinternet di seluruh negara. Jika anda boleh menawarkan perhidmatan atau tahu ada pihak yang menawarkan perkhidmatan, boleh maklumkan di sini.Saya berminat untuk mengadakan kursus di tempat- tempat ini. Jika ianya bersama dengan perkhidmatan sarapan/ makan tengahari dan minum petang adalah lebih baik. Saya ingin menyewanya pada hari Sabtu / Ahad daripada 8.30pagi sehingga 5.30 petang. Terima kasih. Antara tempat- tempat yang saya perlukan adalah di:

1. Kuantan, Pahang
2. Paka, Terengganu
3. Kota Kinabalu, Sabah
4. Kuching, Sarawak
5. Pulau Pinang
6. Johor Bahru, Johor
7. Ipoh, Perak.
salam bro...

kalau ko nk cari training center aku ade tmpt tp kt s.alam la

memang dlm list tu ko xde tp mane la taukan, ko nk cari area s.alam....

tengok link ni bro tempat die

http://maps.google.com.my/maps/place?cid=11116682171320131024&q=colour+concept+resources
 

Abg_Aridz

Banned
Joined
Nov 18, 2009
Messages
217
Reaction score
6
Points
15
Ok.. thanks.. baru dapat satu tempat lagi.. kat Penang.
Malas la kolej tu.. kot kang ada kerenah birokrasi..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register