Wanted Mencari beg hiking Deuter or Karrimor Original

CG Sponsors




arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,594
Reaction score
349
Points
81
Salam warga cg :)cgrock

nak cari beg hiking original,ada sapa2 jual?

atau boleh suggest kedai mana yg jual murah area kl ke jb atau shah alam ke..

nak cari beg jenis

deuter aircontact yg 55+10, atau 55+15 atau karrimor 60+10 ye
 
Sponsored Post

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,594
Reaction score
349
Points
81
xde sape2 ke kaki hiking sini?
 

sarahakim

Fun Poster
Joined
Sep 14, 2010
Messages
457
Reaction score
1
Points
15
tRY bro cari kt sport direct bsebelahan sunway piramid..di situ byk brg karrimor..
 

zack16

Active Member
Joined
Dec 9, 2009
Messages
1,008
Reaction score
7
Points
25
Salam warga cg :)cgrock

nak cari beg hiking original,ada sapa2 jual?

atau boleh suggest kedai mana yg jual murah area kl ke jb atau shah alam ke..

nak cari beg jenis

deuter aircontact yg 55+10, atau 55+15 atau karrimor 60+10 ye
sekarang kat malaysia ni deuter ori tapi made in veatnam
tengok sini bro...http://deuterbackpack.blogspot.com/
 

zack16

Active Member
Joined
Dec 9, 2009
Messages
1,008
Reaction score
7
Points
25
walau pun made in veatnam,tapi quality ok gak.lagipun made in vietnam ni pun under deuter lesen
 

sam81

Junior Member
Joined
Jul 4, 2012
Messages
90
Reaction score
0
Points
6
salam bro..cube tanye orang nie...dia jual yg ori saje...

Mohd. Dendera Billah bin Zamzuri (013 - 376 3698)
Mohd. Shahrizal Sharuddin (012 - 932 5670)

Emel: [email protected]

Fb : Angah Deen

Fb Page/Group : XPLORE ADVENTURE

ALAMAT : XPLORE OUDOOR SHOP
NO 10 JALAN KRISTAL K7/K,
SEKSYEN 7, SHAH ALAM
SELANGOR DARUL EHSAN.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register