BTC USD 23,435.8 Gold USD 1,865.94
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mencari [email protected] niaga bisnes - Produk FCU Miracle

sidiq90

Fun Poster
Messages
753
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
pernah dgr fcu miracle produk?? sebuah produk penjagaan muka yg dibuat drpd herba dan amat laris serta mndapat byk feedback yg positif dr pengguna.

sy sedang mencari agen bisnes ini. blh dibuat scara full-time @ part time..
cpt2..sy x mngenakan yuran @ caj ape2 utk jd ahli..sebaliknye anda akan dbayar oleh sy

Sinus Treatment Set


Merupakan rawatan tradisional yang paling efektif untuk merawat masalah resdung pada masa kini.Rawatan ini banyak terdapat di salon dan spa yang mengamalkan rawatan secara tradisional.Kini anda juga boleh merawat masalah resdung dengan sendiri hanya dengan Sinus Treatment Set dari 99 Kepulauan Langkawi.Penggunaan yang berterusan dan tetap dapat menghalang penyakit resdung atau sinus menjadi kronik serta dapat memiliki kulit yang cantik dan sihat.


Harga :
RM46 Semenanjung
RM54 Sabah & Sarawak
(harga termasuk kos pos laju)

Percuma 1 pkt Sinus Herbs !

Setiap set mengandungi :

1 kotak Sinus Treatment Set -untuk 2 kali rawatan
1 kotak Miracle Mask -untuk kegunaan 1 bulan
1 pkt Sinus Herbs -untuk kegunaan sebulan + free 1 Sinus Herbs


Harga :
Semenanjung : RM26
Sabah & Sarawak : RM31
(Harga termasuk kos pos laju)
Untuk 2 kali rawatan




Cara Membuat Rawatan Resdung

1.Sebelum mulakan rawatan,sediakan air dalam mangkuk kecil untuk padamkan api.Tutup kipas dan elakkan dari tempat yang berangin.Baring dan dongakkan muka ke atas untuk elakkan dari tersedut asap.

2.Nyalakan api di muncung yg besar dan tutupkan lubang yg kecil dgn jari beberapa saat untuk mempercepatkan asap keluar.

3.Mula asapkan di dahi dan di antara dua kening sehingga keluar debu kuning di kulit seperti dalam gambar di atas.

4.Asapkan di bahagian pipi kanan dan kiri serta seluruh muka.Di bahagian muka yang mempunyai masalah resdung yg teruk akan keluar debu kuning yg tebal dan warna kuning gelap seperti kuning kunyit.

5.Asapkan di tepi telinga selama beberapa minit jika anda selalu mengalami gatal-gatal di dalam telinga.Setelah selesai rawatan,telinga perlu dicuci sehingga bersih dengan menggunakan cotton bud yg dilembabkan.

6.Asapkan di dalam mulut untuk mengubati gatal tekak,batuk dan nafas berbau.Setelah selesai, boleh ludah dan kumur sehingga bersih.Selepas siap rawatan,bersihkan muka dgn air atau facial cotton yg dibasahkan sehingga bersih.Boleh terus wap muka dengan Sinus Herbs dan pakai Miracle Mask.

2 comments

Sinus Herbs


Ramuan ekstrak herba,pelbagai jenis ulam-ulaman,gamat & rempah ratus dari 99 Kepulauan Langkawi.Digunakan utk wap muka dan sauna.

SINUS HERBS SGT BERKESAN UTK :-

* Merawat masalah resdung/sinus.
* Menghaluskan serta menegangkan kulit muka.
* Mencerahkan kulit jika rajin mengamalkannya.
* Boleh juga digunakan utk sauna bagi membuang lemak,menghaluskan kulit serta mencerahkan kulit.
* Melancarkan pernafasan serta menghilangkan nafas berbau jika penggunaan berterusan dan kerap.

Harga :
Semenanjung : RM11
Sabah & Sarawak : RM15

Promosi !!
Semenanjung : Beli 3 pkt pada harga RM18
Sabah & Sarawak : Beli 3 pkt pada RM24
(Harga termasuk kos pos laju)

CARA PENGGUNAAN SINUS HERBS

Rebus air dalam periuk kecil,tuangkan 1/3 sinus herbs ke dalam periuk tadi,biar hingga mendidih dan wapkan muka.



Tutup kepala dengan tuala supaya wap tertumpu pada muka.Wapkan muka sehingga air menjadi sejuk dan air rebusan yg digunakan utk wap muka tadi boleh disimpan utk kegunaan keesokannya atau diulang rebus sehingga hilang bau.Boleh diulang panaskan setiap hari sehingga hilang bau herba.




5 comments

MIRACLE MASK



Sangat berkesan untuk:-

* Semua jenis kulit dan semua peringkat umur.

* Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut.

* Memudarkan jeragat dan pigmentasi.

* Melicinkan dan melembutkan kulit.

* Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan.

* Menegangkan dan mencerahkan kulit.

* Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan licin.

Harga :
Semenanjung : RM21.00 / 50gm
Sabah & Sarawak : RM26.00 / 50gm
(Harga termasuk kos pos laju)

Promosi !!
Setiap pembelian 2 kotak percuma 1 Sinus Herbs

Semenanjun : 2 kotak RM35
Sabah & Sarawak : 2 kotak RM42


Cara Penggunaan Miracle Mask

Untuk pakai sebagai mask,ambil satu sudu teh MIRACLE MASK dan bancuh pekat dengan sedikit air sejuk,susu segar atau air mawar.Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub.Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.Jika ingin guna setiap hari ketika tidur ,bancuh cair dan pakai spt bedak sejuk.


Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.

Guna sebagai scrub muka dan lulur badan seminggu sekali atau 2 kali untuk melicinkan kulit.





Testimoni Pengguna

Originally posted by 220796 at 6-11-2008 05:35 PM
ok nak update...siang smlm tetiba naik jerawat kat kiri dahi...area anak rambut....mlm td tepek miracle mask nipis2 pakai semalaman. pg ni tgk dah kecut jerawat tu...flet terus....

Originally posted by Santeira at 3-11-2008 12:14 PM
Yeah dah pakai miracle mask ni. Effect pakai untuk sekali pun bagi saya amat bagus--biasanya mask lulur macam ni mengeringkan kulit, tapi ni kulit tak kering langsung, malah lembap saja. Lepas sekali pakai, kulit terasa lebih halus, mulus dan bersih. Highly recommended

From : miZz HaNnA To:[email protected]
salam kak....sya dah pakai miracle mask ni dah nak dekat seminggu....tiap2 mlm sya pakai cam pakai bedak sejuk....sya campur dengan madu khaula time pakai tu hehehehehe....sya noticed yg parut jrwt lama sya sebab silap pakai produk dah kurang la....bila pakai bedak pun jd smooth ja nampak....ni yg besh nib4 tidoq sya sapu gak mask ni kat leher ngan ketiak....biaq sampai pagi....mana tau bleh lg cun hihihiihihhihini baru seminggu....nnti lepas sebulan ke sya update lg ok kak....

From : [email protected]> To : [email protected]
salam kak..ni ha nk bagi testimoni pasai produk miracle mask ni..baru je gna produk ni..xsampai sebln pn..tp kesan dh nampak ketara sgt..sebelum ni saya ada la jugak jerawat naik..biasa la student.. x penah lekang gn jerawat..sejak saya cuba miracle mask akak ni,jerawat pn dh kurang naik..even kalu ada yg naik pun,jadi terbantut plak.. mcm x jadi naik..pastu skang ni kiranya ada parut2 je la..tu pn sekarang ni parut2 tu dh nk pudar dh..memang best sgt pakai miracle mask ni..xrugi beli sbb harga pn berpatutan..servis kak nur pn best..thanx kak nur...

Originally Posted by faralens
Salam akak.saya tak sure,samada miracle mask yang saya guna nie.miracle mask akak atau yg lain.minngu lepas,sy ader bli MIOR dgn Happym***.so dpt free miracle mask,mula2 saya guna mask tue buat cam bdk sejuk.esok pg sy bgn,bhgn bwh mata saya kembung skit.cuak saya.saya basuh muka guna mior dan usap pelan2 mata saya.alhamdulillah ok.kembali kpd normal.pastu sy terbaca thread akak,sy praktik kan cara penggunaan yg akak suggest kat customer akak.alhamdulillah miracle mask nie mmg berkesan.jerawat yang baru nak masak, kecut.tempat luka jerawat pun kecut.dan esoknya,jerawat yang kecut tue,memang dah takda.kosongcuma parut2 di bahagian muka lain je tinggal skit.lagipun sy baru 1minggu guna mask nie dan MIOR.jerawat2 lain pun kecut jugakcuma muka sy skrng nie tgh kering sgt.tak boleh berpeluh skit,nanti gtal muka.simtpom nie memang biasa ke?sy tak boleh sidai bj lame2 sbb bile berpeluh,muka jadi gatal n rasa cam nak marah je.sy tak bubuh pelembap muka.muka kering n tegang sgt.mmg sy hanya guna mior dan miracle je skrng.insya allah dlm tempoh lagi sebulan,jika muka saya kembali normal seperti sediakala,sy berminat nak jadi agent jual miracle mask.memang berbaloi.

Originally posted by Santeira at 25-11-2008 03:13 PM
This product is great. It smells fragrant and the most important thing is, for RM 21 50g mask, it actually works! I wouldn't recommend anything that doesn't work. I also have puli-ama red wine mask but I think this miracle mask works better.First of all, I' combined usage of Eumora facial bar with miracle mask. After I cleaned my face with Eumora, I would wear miracle mask (it's whether you mix it with fresh milk, any type of toner or just plain water). Then you put it all over your face and let it dry. Usually I sleep with the mask on overnight--and the next morning I would use Eumora again. After that, I noticed my face was much cleaner, the skin tone was evened and fairer, the pores shrank and the best part is, my skin is not as oily anymore. The skin also felt baby smooth. thumbup.gifI've found out some spa gives this treatment (Eumora + miracle mask) for RM 20 per session. But since you can have this product for fairly reasonable price--I think anyone should give it a try. See the effect even with your first try! tongue.gif I was so skeptical about this mask at first that I kept it in a box for almost a month (my first package was given free by the Miracle Mask entrepreneur for trial). I'm regretting that I was so skeptical at first.Some people said it can lighten scars, but I've only used miracle mask for two weeks. I'll update the result later.
 
Last edited:
Sponsored Post

sidiq90

Fun Poster
Messages
753
Joined
Oct 23, 2008
Messages
753
Reaction score
19
Points
15
wah...aku pun ade resdung yang kuat ni..nak jadik agen kene beli pakej harga bape ni..

terpulang pada anda nak beli berapa dan ape sbb tiada nilai mksimum @ mnimum.

kalu nk jd agen juz pm me ur full name, alamat, no hp..

kalu resdung tu sy sarankan beli yg 1 set..ckup lengkap
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register