BTC USD 21,001.6 Gold USD 1,747.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Mencari Agen-Agen Hartanah di Lembah Klang Untuk Usahasama

Jumbo

Fun Poster
Messages
106
Joined
Nov 8, 2011
Messages
106
Reaction score
1
Points
15
Salam semua property agent di lembah Klang,

Kami adalah sebuah firma guaman kecil yg beroperasi di Kuala Lumpur.

Kalau ada agen2 hartanah di sekitar lembah klang ini yang sudi nak bekerjasama dengan kami dalam urusan penyediaan S&P (Perjanjian Jual Beli Hartanah), boleh lah PM kami.....komisyen dan sebagainya boleh dirunding...

Memandangkan firma guaman tak boleh nak advertise maka kena lah semua urusan melalui PM sahaja ok....

or Call - 019 6363901...tq.
 
Last edited:
Sponsored Post

AzMiLLioNaiRe

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,495
Paid Membership
Joined
Jun 9, 2008
Messages
35,495
Reaction score
49
Points
125
Bagus ni....tp masalahnya bank nk lawyer panel die
 

Jumbo

Fun Poster
Messages
106
Joined
Nov 8, 2011
Messages
106
Reaction score
1
Points
15
Bagus ni....tp masalahnya bank nk lawyer panel die

Untuk buat S&P mana-mana lawyer pun boleh. Tak mestinya lawyer panel bank.

Cuma masa buat loan nanti kena pakai lawyer yang jadi panel utk bank tu.

Pembeli/Penjual berhak untuk pilih mana-mana lawyer yg dia nak untuk buat S&P.

Tapi kebiasaannya untuk loan, bank yg akan tetapkan lawyer mereka.
 

Jumbo

Fun Poster
Messages
106
Joined
Nov 8, 2011
Messages
106
Reaction score
1
Points
15
Takde agen hartanah ke kat dalam ni...:(:)(:)((
 

Cartoon

Super Active Member
Messages
9,083
Joined
Apr 24, 2011
Messages
9,083
Reaction score
66
Points
70
Salam,saya baru dalam bidang agen hartanah ni.ingin berkerjasama dan bebengan dari tuan.hantarkan info ke email saya [email protected]
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register