BTC USD 63,944.2 Gold USD 1,777.05
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Menangkis Fitnah UMNO Celaka : Isu ADUN PAS berzina

kuhik

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
Sementara menunggu hari esok untuk pendedahan video oleh si Gomo tu, meh kita baca satu artikel dari sebuah blog kamisokongpas : http://propartiislammalaysia.blogspot.com/2010/12/himpunan-lawak-politik-minggu-ini-dan.html

KBDB.png


LAWAK SATU - KISAH SIAKAP SENOHONG GELAMA IKAN DURI
(PENDEDAHAN ADUN PAS BERZINA)


tarikh : bermula awal minggu hingga hari ini
pelawak : Waris AMP,Papa Gomo,Azmy Awang dan yang seangkatan dengannya
seting : kisah ini berlaku di alam maya iaitu di negara Facebook,adapun diceritakan penglipurlara di alam
Blogger


156100_121284144602124_100001616170033_136772_3551689_n.jpg

Fitnah di Facebook

Inilah fitnah yang maha hebat untuk menjatuhkan maruah seorang Adun Pas di Kelantan iaitu Adun Selising, Pasir Puteh.Untuk rekod,Drs.Saipul masih berada di Makkah untuk menunaikan haji.Untuk memberi keadilan dalam bermaklumat,maka di sini Tok Lipur ingin menunjukkan cucu-cucu mengenai fitnah melampau ini:

76668_107328372671844_100001840447909_59722_4670857_n.jpg

lembaran satu

149215_170474869653967_100000743648494_394784_4031879_n.jpg

Lembaran Dua

Dua lembaran fitnah ini diperoleh daripada laman facebook yang beralamatkan Waris AMP.Untuk makluman, bukan Si Waris Anak Muda Pemfitnah (AMP) ini sahaja yang berkokok-kokok dalam isu ini tetapi ramai lagi.Walaubagaimanapun,Si Waris ini bercerita tanpa detail yang lengkap oleh itu fitnahnya dianggap sebagai peluru kapur semata-mata.

Tapi,ada seorang penyokong tegar UMNO di Pasir Puteh telah memberikan maklumat panjang lebar mengenai perkara ini dalam satu kumpulan di facebook (Group Pakatan Vs Pencacai Umngok).Berikut adalah dakwaan Aminuddin Muhammad:

klik untuk besarkan

am1.png


am2.png


am3.png


am4.png


Penulis mengikuti kisah ini secara dekat.Sudah hampir seminggu penulis cuba memerhati peluru-peluru kapur yang ditabur oleh pejuang-pejuang maya UMNO di Facebook.Mereka bercakap dengan yakin seolah-olah ada bukti yang kukuh.Untuk mendapat kepastian,penulis telah meminta bantuan sahabat maya,Encik Google untuk mengkaji lebih lanjut isu zina ini,manalah tahu ianya benar.

asb.png


dan berikut adalah jumpaan carian yang telah dilakukan Encik Google:

asb2.png



Apapun,penulis tertarik untuk menekan laman Mesra.net Forum untuk melihat apa yang tertulis.
Berikut adalah jumpaan forum tersebut.Cukup hebat juga fitnahnya:

asb3.png


Tidak payah besarkan.Penulis paste semula ayatnya....

Aug 20 2002, 06:17 PM
biggrin.gif mula-mula sekali ...feeeewwiiiitttttttt!!!!

Berikut adalah senarai pemimpin2 Pas yang beristeri melebihi daripada satu:

1. Menteri Besar Terengganu, Hadi Awang. Beliau ada tiga isteri. Isteri kedua dan ketiga adalah anak dara (18 tahun) yang terpedaya dengan `kewarakannya'.

2. Mohamad Sabu ada dua isteri. Isteri keduanya dirampas daripada rakan karib sendiri melalui kaedah berkhalwat di bilik 121 Hotel Perdana, Kota Bharu.

3. Hassan Abdullah ada empat isteri. Isteri pertama yang tinggal di Kampung Dangar Pasir Mas telah diceraikan kerana berusia lebih 50 tahun. Untuk mencukupkan kuota, beliau mencari ganti di kalangan anak dara, kini beliau sedang dalam proses untuk menceraikan isteri keduanya yang sudah mencecah usia lewat 40-an untuk digantikan dengan anak dara juga.

4. Takiyuddin Hassan ada dua isteri. Bakal isteri ketiga dalam proses. Khabarnya dari Negeri Sembilan dan bekerja di Kelantan.

5. Buniyamin Yaakob ada tiga isteri. Isteri kedua dan ketiga dikahwininya selepas membuntingkannya terlebih dahulu. Seorang anaknya adalah anak luar nikah.

6. Wakil Rakyat Pas DUN Selising, Pasir Puteh ada dua isteri. Isteri kedua bakal dikahwininya selepas keputusan Mahkamah Syariah Pasir Puteh nanti. Beliau kini dalam perbicaraan kerana berzina dengan isteri sahabatnya dalam gerabak keretapi.

7. Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz Nik Mat ada seorang. Memang ada beberapa wanita tergila-gilakan dia tetapi sempat dihidu isterinya. Maka beliau terpaksa tahan nafsunya walaupun membuak-buak sampai ke kepala. (Nik Aziz kena Queen Control ke?)

8. Affandi Mohammad ada dua isteri. Isteri keduanya disimpan di Kuala Lumpur. Beliau masih bernasib baik kerana isteri pertamanya belum mengetahuinya.

9. Timbalan Menteri Besar Kelantan, Abdul Halim Abdul Rahman ada seorang isteri. Tetapi beliau ada seorang perempuan simpanan yang ditinggalkan di sebuah kondominium mewah yang dikawal ketat pengawal keselamatan di Kuala Lumpur.

Cukup setakat ini.................
sumber :http://www.mesra.net/forum/lofiversion/index.php/t2442.html

Tulisan yang diboldkan dan dimerahkan itu adalah hasil pencarian penulis untuk dakwaan terhadap Adun Selising.Adakah pembaca masih tidak nampak?

Fitnah berzina ke atas Adun Selising telah bermula sejak dari tarikh 20 Ogos 2002,jam 6.17 petang di Mesra.net melalui seorang forumer yang bernama Badang.Mungkin para pemfitnah beranggapan bahawa orang ramai akan terpengaruh dengan pendedahan mereka ini kerana zaman facebook baru bermula setahun dua kebelakangan ini.Oleh itu,fitnah-fitnah yang mengatakan bahawa Nik Aziz meretui Adun Selising dalam PRU 12 selepas membuat solat istikharah adalah fitnah yang nyata.Malah,kalau diikutkan logik daripada penceritaan di atas,bagaimana si cikgu,suami kepada perempuan yang berzina dengan Drs.Saipul boleh naik ke atas gerabak kereta api dalam keadaan keretapi bergerak?Mustahil mereka boleh menyerbu masuk ke dalam keretapi ketika berhenti di mana-mana perhentian seperti Gua Musang dan Kuala Krai melainkan si suami telah berada dalam keretapi bermula dari Kuala Lumpur lagi.Oleh itu,keraguan penulis terhadap Aminuddin Muhammad yang menyebarkan cerita ini dipanjangkan dengan bertanyakan kepada beliau sendiri:

Anakrusa Nani
ISU KHALWAT ADUN PAS,SELISING PASIR PUTEH YANG DIHEBOH2KAN SEPERTI YANG DIDAKWA AMINUDDIN MUHAMMAD DIRAGUKAN PENCERITAANNYA....KONONNYA DRS.SAIFUL BAHRIN DITANGKAP KHALWAT DALAM COACH KTM SEBELUM PRU12....PADAHAL ISU INI SUDAH TIMBUL SEJAK DARI TAHUN 2002 LAGI...



komen TT : takpa..kita tunggu video esok :))
 
Sponsored Post

koman

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2009
Messages
4,706
Reaction score
60
Points
30
nahhh...cacai umngok nak komen apa lak nih..kalau dah cacai tuh cacai la jgak..apa bos kata cacai angkat jari BEST...hahaha
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Lawan bro..Lawan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

mr.driver

Active Member
Joined
Nov 5, 2010
Messages
2,438
Reaction score
11
Points
25
mudah-mudahan dengan keluarnya video tu esok, sama2 kita boleh confirmkan betul ke tidak cerita ni...

ps : perlu ke sampai 2 thread?
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
ehehheehe next episode...........elok gabung 2 thread ni
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
25,023
Reaction score
68
Points
120
lawan tetap lawan ..kalu boleh kita pakat pegang sembelih sapa yg buat fitnah ni..tak puas hati bleh jupo, barang parei sekali !!
 

eddy999

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2009
Messages
2,904
Reaction score
3
Points
25
7. Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz Nik Mat ada seorang. Memang ada beberapa wanita tergila-gilakan dia tetapi sempat dihidu isterinya. Maka beliau terpaksa tahan nafsunya walaupun membuak-buak sampai ke kepala. (Nik Aziz kena Queen Control ke?)

apa kes nih..:))
 

master04

Legendary Member
Joined
Jan 17, 2008
Messages
10,130
Reaction score
4
Points
115
bagus tol si kuhik nie...kalo nak berhujah dibawaknya fakta yg banyak smpai letih nak baca...hehe
 

S.Y.E.D

Banned
Joined
Jun 6, 2008
Messages
18,685
Reaction score
588
Points
161
pabila setan menebarkan pengaruhnya.. dtiupnya angin dendam kat puak A.. kemudian tiup lak kt puak B.. akhirnya berbalah lah kedua2 puak nih.. akhirnya agenda setan berjaya melaga lagakan kedua2 puak ini.. hohoho
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register