Menambah berat dengan Appeton Weight Gain

CG Sponsors




suffian takaful

Active Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
1,896
Reaction score
1
Points
25
Salam,

Aku nak bertanya rakan-rakan kat CG ni, ada siapa2 yang ada makan Appeton Weight Gain ni. Adakah berkesan dalam menambahkan berat badan atau macam tu gak? Satu lagi aku tengok takde logo halal kat produk ni. Nak guna pun fikir banyak kali. Kalau ade produk lain yg berkesan bolehlah share sekali...:D.

P/s : Nak cuba jadik gemuk pulak...:D
 
Sponsored Post

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,656
Reaction score
218
Points
83
Aku pernah try 6 tin...tak jalan pun...maybe diet pemakanan aku yg x betul...
 

fierouz350

Fun Poster
Joined
Aug 15, 2008
Messages
289
Reaction score
4
Points
15
Salam,

Aku nak bertanya rakan-rakan kat CG ni, ada siapa2 yang ada makan Appeton Weight Gain ni. Adakah berkesan dalam menambahkan berat badan atau macam tu gak? Satu lagi aku tengok takde logo halal kat produk ni. Nak guna pun fikir banyak kali. Kalau ade produk lain yg berkesan bolehlah share sekali...:D.

P/s : Nak cuba jadik gemuk pulak...:D
hehehe ramai skrg nak kurus..ko nie terbalik plak..huhuhu:D
 

traderfox

Super Active Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,656
Reaction score
218
Points
83
6 tin :-?. Nampak tak berkesan jer..
bukan takat makan...makan pun ko kene jaga...at least 5-6 kali sehari...makan biar kerap bukan nak kena banyak...ada diet die tapi aku x ingat dan tak amalkan pun :)
 

34☺*

Fun Poster
Joined
Dec 3, 2008
Messages
653
Reaction score
37
Points
20
Boleh ada caranyea ko cari susu jenis BSN TRUEMASS 5.75LBS , Harga dalam lingkungan RM250, Nak paip body pun boleh guna susu ni, try ko cuba dulu susu ni, ko try cari kat GYM, kat orang body2 besar lepak :)) dalam semiggu kalau ko rajin, mmg ada nampak kesan, walalupunko kurus, serius aku ckp.

Kawan aku dah try

janji ko usaha, nak gemuk :))

Itu je aku boleh bgtahu.....
 

ApplePutih

Fun Poster
Joined
Nov 13, 2008
Messages
112
Reaction score
2
Points
15
teringat apple waku keje kilang kontra pharma yg wat appeton ni...
klu tya apple part ni x tau nak jawab
 

Ahmad07

Legendary Member
Joined
Aug 11, 2007
Messages
10,366
Reaction score
879
Points
161
jadik kurus la best.. makan tak perlu risau gemuk.... hantam saja ape mau... hahaha..
 

gOdFeLLa

Senior Member, InstaForex Official, Introducing Br
Platinum Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
9,441
Reaction score
401
Points
81
aku pernah makan tak naik jugak...
aku berenti rokok, baru mencanak naik.... hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register