Memerlukan Pinjaman RM4K Dalam Tangan

CG Sponsors




observador

Active Member
Joined
Jun 3, 2009
Messages
1,943
Reaction score
23
Points
25
Assalammualaikum***
Salam ukhwah semua...

Sini sape2 ada cable atau boleh tolong tak buat pinjaman.
ObS Nak Buat Pinjaman Nie.Nak Bersih dalam Tangan RM4k...
Bulanan RM200-300.

Kalau ada harap tolong reply @ pm dengan segera...
 
Sponsored Post

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
bg la detail, kerja kat mn,gaji,swasta/kerajaan mesti ade yg nk tolong nti...xpon pilih jer loan2 yg ade kat sni..cm2 adeee
 

-pojie-

Well-Known, Member, XM Official, Representative
Joined
Oct 29, 2008
Messages
20,951
Reaction score
50
Points
120
try easy rhb la..
x pon gi baitumal..
hrp membantu..
 

observador

Active Member
Joined
Jun 3, 2009
Messages
1,943
Reaction score
23
Points
25
Kerja swasta jer..
Basic RM650 +++
Bulanan leh bayar rm200-300
Loan dlm ni tuk kerajaan je bnyk then upfront tah pehape .. bnyk kali kena tipu da tak percaya.
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
Kerja swasta jer..
Basic RM650 +++
Bulanan leh bayar rm200-300
Loan dlm ni tuk kerajaan je bnyk then upfront tah pehape .. bnyk kali kena tipu da tak percaya.
pyh nk lps lg2 gaji bwh rm1k n kerja swasta...

sapa 2 boleh tlg tt sila la :D
 

shidi2020

Active Member
Joined
Mar 8, 2009
Messages
1,718
Reaction score
13
Points
25
kalo ade card credit yg active mybe leh tolong
 
Last edited:

observador

Active Member
Joined
Jun 3, 2009
Messages
1,943
Reaction score
23
Points
25
nak uat kad kredit pown semua nak ada basic 1800 ke atas tu susah skit
 
Sponsored Post
Top
Log in Register