BTC USD 38,175.8 Gold USD 1,802.43
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Memerlukan Pelukis Pelan Jurutera Yang Boleh Buat RC Plan @ Structure Drawings

abangpower

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
3,531
Reaction score
349
Points
41
Assalamualaikum amigos!

- Seperti tajuk thread, aku memerlukan Draftman freelance Yang Boleh Buat RC Plan & RC Calculation
- tak perlu ada diploma engineering bagai, ada sijil pun dah ok yg penting ada pengalaman 1-2 tahun buat RC plan pun dah ok
- yg penting hang buleh buat rc drawing & rc calculation
- aku perlukan plan RC untuk tambahan rumah @ ubahsuai rumah yg akan dikemukakan ke pihak majlis

Skop kerja mudah;
- aku emel plan akitek, hang cek & bagi sebutharga
- jika fee hang ok aku byr 50% deposit & baki 50% lps siap RC plan hang emel kat aku
- aku bajet hang buleh siap kerja dlm 7-10 hari
- PE aku akan semak & sign rc plan tu jika OK, jika KO hang kenalah buat pindaan sikit sampai OK

SITE VISIT - Tak perlu site visit @ soil investigation, kerja hang hanya dok depan komputer & buat rc plan & emel kat aku aja utk aku cetak & bagi PE sign
(aku akan bagi sample rc dwg previous work utk rujukan hang)

Sapa2 berminat buleh PM aku, kerja2 submission sgt bnyk & aku perlu khidmat hampa yg berterusan

adios amigos!
 
Last edited:
Sponsored Post

firdausah

Fun Poster
Joined
May 13, 2010
Messages
714
Reaction score
25
Points
25
Assalamualaikum amigos!

- Seperti tajuk thread, aku memerlukan Draftman freelance Yang Boleh Buat RC Plan & RC Calculation
- tak perlu ada diploma engineering bagai, ada sijil pun dah ok yg penting ada pengalaman 1-2 tahun buat RC plan pun dah ok
- yg penting hang buleh buat rc drawing & rc calculation
- aku perlukan plan RC untuk tambahan rumah @ ubahsuai rumah yg akan dikemukakan ke pihak majlis

Skop kerja mudah;
- aku emel plan akitek, hang cek & bagi sebutharga
- jika fee hang ok aku byr 50% deposit & baki 50% lps siap RC plan hang emel kat aku
- aku bajet hang buleh siap kerja dlm 7-10 hari
- PE aku akan semak & sign rc plan tu jika OK, jika KO hang kenalah buat pindaan sikit sampai OK

SITE VISIT - Tak perlu site visit @ soil investigation, kerja hang hanya dok depan komputer & buat rc plan & emel kat aku aja utk aku cetak & bagi PE sign
(aku akan bagi sample rc dwg previous work utk rujukan hang)

Sapa2 berminat buleh PM aku, kerja2 submission sgt bnyk & aku perlu khidmat hampa yg berterusan

adios amigos!


Bagi email or contact no bro..ade adik tgh buat freelance benda ni.. mmg expert dan mudah baso..hehe
 

abangpower

Active+ Member
Joined
Sep 5, 2010
Messages
3,531
Reaction score
349
Points
41
sapa2 lagi berminat buleh pm aku insyaAllah ada rezki kita pakat2 kongsi
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register