Membuka perniagaan Futsal...

CG Sponsors




alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
salam warga CG...

aku teringin hendak membuka court futsal sbb aku tgk ramai org terutama org2 melayu kita ni skrg mmg suka main futsal tak kira masa..:D

aku memang minat berniaga tp apakah yg patut nak dilakukan???

aku takde modal utuk memulakannya.yang aku tau jikalau tiada modal kite boleh membuat pinjaman dan kita mestilah buat rancangan perniagaan dahulu sebelum memohonnya..:)

kalo wat francais camne plk??
dgr cite kos agak tinggi..

harap2 warga CG dpt memberi pendapat..:D:)cgrock
 
Sponsored Post

eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
salam warga CG...

aku teringin hendak membuka court futsal sbb aku tgk ramai org terutama org2 melayu kita ni skrg mmg suka main futsal tak kira masa..:D

aku memang minat berniaga tp apakah yg patut nak dilakukan???

aku takde modal utuk memulakannya.yang aku tau jikalau tiada modal kite boleh membuat pinjaman dan kita mestilah buat rancangan perniagaan dahulu sebelum memohonnya..:)

kalo wat francais camne plk??
dgr cite kos agak tinggi..

harap2 warga CG dpt memberi pendapat..:D:)cgrock

mai bincang di thread ni http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?threadid=65047
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
kat tempat wak ada gelanggang futsal yg xsampai setahun dah tutup,xtau apa sebab, mybe sewa tinggi kot,sistem francais xtau la pulak.
 

alonso

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 1, 2008
Messages
62,520
Reaction score
426
Points
531
kat tempat wak ada gelanggang futsal yg xsampai setahun dah tutup,xtau apa sebab, mybe sewa tinggi kot,sistem francais xtau la pulak.
dia wat kat kawasan camne tu??
kwsn gudang ke??
 

tengkubasri

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2008
Messages
9,336
Reaction score
5
Points
70
wa, tokey futsal... kena cari kilang neh tuk wat padang... :p
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
dia wat kat kawasan camne tu??
kwsn gudang ke??
kawasan dah cun,tepi jalan, parking pon free, kilang punyalah bersepah, boleh dikatakan tiap2 petang mesti penuh,tp time bulan pose aritu dah gantung banner gelanggang futsal utk dijual.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register