BTC USD 40,841.1 Gold USD 1,866.48
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 Santai Member cg yang kena covid19?

Pernah kena covid19?

  • pernah tapi segan nak mengaku

    Votes: 0 0.0%
  • pernah dan dah mengaku kat sini

    Votes: 1 3.0%
  • tak pasti sebab tak check doktor tapi pernah demam panas lain macam

    Votes: 3 9.1%
  • tak pernah demam lagi sejak covid19 melanda

    Votes: 8 24.2%
  • dah kena swab test result negatif

    Votes: 21 63.6%

  • Total voters
    33

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,906
Reaction score
2,367
Points
151
penah kena demam panas lain macam.
tak dapat dipastikan covid ke tidak.
overall. okay je.

aku pun sama.....

tahun lepas... masa awal2 virus covid ni...masa tu belum pkp lagi..

waktu tu aku pergi event dkt midvalley.....berapa jam jgk duk sana... tiba2 rasa mcm tak sehat...pastu balik lah rumah..balik rumah tu, muntah2.....badan rasa lemah lain mcm....mmg lemah yg teramat.... pergerakan jd slow,, sbb rasa lemah... nak turun tangga pn, bkn main rasa lelah dia...

nk pi jumpa doktor...kebetulan hujung minggu, klinik tutup...
aku pulak bdn mmg penat...bila dh pi klinik tu tutup,,, pi klinik satu lg pun tutup...aku pn malas dh, aku balik rumah balik...
sbb mmg penat yg teramat.... aku keluar dari kereta pn boleh rasa lelah dia....lain mcm lelah dia...

tp dlm 2 hari cmtu, dh sihat balik...

tak tahu la penyakit covid ke ape...

tp skarang dh ok ...takde ape2 mslh dh
 
Sponsored Post

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
38,414
Reaction score
2,836
Points
206
aku pun sama.....

tahun lepas... masa awal2 virus covid ni...masa tu belum pkp lagi..

waktu tu aku pergi event dkt midvalley.....berapa jam jgk duk sana... tiba2 rasa mcm tak sehat...pastu balik lah rumah..balik rumah tu, muntah2.....badan rasa lemah lain mcm....mmg lemah yg teramat.... pergerakan jd slow,, sbb rasa lemah... nak turun tangga pn, bkn main rasa lelah dia...

nk pi jumpa doktor...kebetulan hujung minggu, klinik tutup...
aku pulak bdn mmg penat...bila dh pi klinik tu tutup,,, pi klinik satu lg pun tutup...aku pn malas dh, aku balik rumah balik...
sbb mmg penat yg teramat.... aku keluar dari kereta pn boleh rasa lelah dia....lain mcm lelah dia...

tp dlm 2 hari cmtu, dh sihat balik...

tak tahu la penyakit covid ke ape...

tp skarang dh ok ...takde ape2 mslh dh
boleh buat antibody test kalau nak tau covid ke bukan.
 

Encik Sponge

Active+ Member
Joined
Jul 22, 2013
Messages
4,861
Reaction score
673
Points
81
Mana abang lab den nak tny sikit

RTK Ag ni kalau baru lepas cucuk vaksin, dia detect positif ke cana
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
13,272
Reaction score
3,137
Points
201
aku pun sama.....

tahun lepas... masa awal2 virus covid ni...masa tu belum pkp lagi..

waktu tu aku pergi event dkt midvalley.....berapa jam jgk duk sana... tiba2 rasa mcm tak sehat...pastu balik lah rumah..balik rumah tu, muntah2.....badan rasa lemah lain mcm....mmg lemah yg teramat.... pergerakan jd slow,, sbb rasa lemah... nak turun tangga pn, bkn main rasa lelah dia...

nk pi jumpa doktor...kebetulan hujung minggu, klinik tutup...
aku pulak bdn mmg penat...bila dh pi klinik tu tutup,,, pi klinik satu lg pun tutup...aku pn malas dh, aku balik rumah balik...
sbb mmg penat yg teramat.... aku keluar dari kereta pn boleh rasa lelah dia....lain mcm lelah dia...

tp dlm 2 hari cmtu, dh sihat balik...

tak tahu la penyakit covid ke ape...

tp skarang dh ok ...takde ape2 mslh dh

Skrng takleh buat main..
Covid mutasi ni lain macam..

Kena ambil langkah berjaga2 terutama anak isteri..
 

fadl

Fun Poster
Joined
Feb 3, 2013
Messages
646
Reaction score
97
Points
30
Alhamdulillah. Test swab saya negatif.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register