BTC USD 40,902.8 Gold USD 1,864.85
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Covid-19 Santai Member cg yang kena covid19?

Pernah kena covid19?

  • pernah tapi segan nak mengaku

    Votes: 0 0.0%
  • pernah dan dah mengaku kat sini

    Votes: 1 3.0%
  • tak pasti sebab tak check doktor tapi pernah demam panas lain macam

    Votes: 3 9.1%
  • tak pernah demam lagi sejak covid19 melanda

    Votes: 8 24.2%
  • dah kena swab test result negatif

    Votes: 21 63.6%

  • Total voters
    33

erman

Fun Poster
Joined
Jul 26, 2006
Messages
344
Reaction score
32
Points
20
kes covid dah beratus ribu tapi mcm xde lagi thread khusus utk member CG
takkan xde sorang pun dlm CG yg penah kena kot
sharela sini pengalaman korang
 
Sponsored Post

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
13,272
Reaction score
3,137
Points
201
penah kena demam panas lain macam.
tak dapat dipastikan covid ke tidak.
overall. okay je.
 

psx_dream87

Super Active Member
Joined
Feb 10, 2011
Messages
6,993
Reaction score
25
Points
65
pernah kena swab test

result negatif
 

isteri_aku

Active Member
Joined
Feb 5, 2012
Messages
2,124
Reaction score
50
Points
40
Dah penah kene...bulan January haritu. Jenis xde symptom. Rilek2 je...sihat2 je...kampeni buat swab test tau2 positive hahahh.
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,039
Reaction score
214
Points
83
Swap test da pernah 4 kali
Quarantin 2 kali
Covid alhamdulilah tak pernah kene lg
 

dloanman

CG Top Poster Club
Joined
Apr 15, 2012
Messages
27,450
Reaction score
2,042
Points
206
alhamdulillah , takat batuk2 demam biaso tu mkn panadol esok kebah lah

tapi sejak PKP1 sampai skg PKP2 alhamdulillah den & family x kena covid & mintak Tuhan jauhkan dpd malapetako pendemik nih

den & bini masing2 kojo kek umah ajo, klu kuar pun poie hantar/amik anak sklh & bli brg2 dapur atau poie jemaah kek surau

tapi penah rentas nogori poie kedah last year sblm rayo haji & last month blk kampung nismilan & poie johor urusan keluarga

klu rentas daerah ni mungkin ujung2 minggu poie putrajaya, sepang, morib, banting ziarah sedara-mara

ekekeekekekeke

 

pakciktua

Fun Poster
Joined
Jun 4, 2018
Messages
197
Reaction score
58
Points
30
Alhamdulillah
saya pun setakat ni 2 kali buat swab test untuk perjalanan ( masuk malaysia 1 kali dan bila kluar Malaysia 1 kali swab jugak tahun lalu ..negative result )
baru baru ni buat lagi voluntary sebab mcm ingatkan ada tanda2 berkaitan..alhamdulillah juga result negative
yang peritnya procedur perjalanan / berkaitan covid19 nih adalah tempoh quarantine jer lama @ bulan october masuk malaysia still kena 14 hari sorang sorang kat Hotel dah /takder home kuarantine
Kluar dari Malaysia pun masa tu masuk sini kena 14 hari lagi home quarantine
 

biomedik2

Super Active Member
Joined
Jan 19, 2020
Messages
5,249
Reaction score
1,561
Points
151
Sejak mac 2020, dah 8 kali kena swab test..semua negative..work hazard.
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,203
Reaction score
238
Points
73
mungkin ada diantara kita mmg dah dijangkiti kobid. tp badan kita dapat lawan virus tu & dalam sedar tk sedar, sembuh dgn sendirinya..
 

afshaman

Active+ Member
Joined
Nov 8, 2013
Messages
3,253
Reaction score
363
Points
51
mungkin ada diantara kita mmg dah dijangkiti kobid. tp badan kita dapat lawan virus tu & dalam sedar tk sedar, sembuh dgn sendirinya..
Amin ya Allah...harapnya begitu la
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register