BTC USD 38,768.4 Gold USD 1,814.12
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Member aku di Penang nak beli Prudential !!!

alibara

Active+ Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
3,362
Reaction score
2
Points
25
Member aku di Penang ni, seorang engineer dah beli plan Prudential tapi tak da medical card. So dia nak dapatkan medical card.

So bila dia tau aku agen MAA Takaful, dia nak join MAA Takaful lah sbb member la kan.

Tapi aku nasihatkan, keep maintain dgn Prudential , cuma upgrade jer utk medical card. Reason aku suruh dia maintain adalah, bila beli insurans / takaful ni, ada waiting period utk claim, so dah lebih 4 tahun dia beli prudential, aku rasa sayanglah kalau dia stop dan tukar plan baru dengan MAA Takaful.

Betul dak tindakan aku nih ?? he he...

So siapa2 agen penang, please sms me ur phone number sbb nanti aku nak paskan ke member aku nih..


OK!!
 
Sponsored Post

bojed

Active Member
Joined
Oct 31, 2007
Messages
1,930
Reaction score
25
Points
30
Salam.

Betul lah tu. Kalau cancel, pastu tetiba kawan sakit, tengok2 insurance yang baru tak lepas tempoh menunggu.. naya tu!

Aku pun sekarang ni lagi galakkan clients yang dah ada existing Takaful policy supaya maintain je dengan plan yang dia dah amek tu.. cuma kalau nak tambah apa2 benefits yang takde kat plan asal dia tu, boleh tambah guna policy PruBSN.

Daniel Ariffin tu agent Pru kat penang. Aku rasa nama betul dia Syaril 017-4953709
 

amierfxhunter

Active Member
Joined
Sep 5, 2009
Messages
1,182
Reaction score
2
Points
30
betol2 bro..good2!mmg betol pun ko suh dia kekal kan..
teramat syg ler kalo dia cancel setelah bayar 4 tahun..
better upgade xpe...
 

remy82

Fun Poster
Joined
May 26, 2006
Messages
783
Reaction score
18
Points
15
hahah aku agent penang,
paskan kat aku :)
 

alibara

Active+ Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
3,362
Reaction score
2
Points
25
hahah aku agent penang,
paskan kat aku :)

Salam Mr Remy,

SMS nombor mung kat akung....017 427 6046

ALhamdulillah..setelah mendapat sokongan para rakan seperjuangan, dgn ini sy rela menyerahkan prospek sy kpd agen yg berminat.
 

alibara

Active+ Member
Joined
Jun 24, 2010
Messages
3,362
Reaction score
2
Points
25
hahah aku agent penang,
paskan kat aku :)

Ohhh dah ada no tel mung kat signature...k nanti aku pass no hang kat member aku nih.

Boleh berikat data skit : Dah berapa lama berkecimpung dunia insurans / takaful nih ? Full time or part timers ?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register