Wanted Membeli Laptop Lama/Rosak Kajang Bangi

CG Sponsors




sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
salam TT... faulty Acer aspire 4741z series Ade x?saya nak beli...sbb holder screen da tercabut dengan ribbon power rosak...kalau lah ada gitau lah yea...terima kasih
ada 1 acer.. lupa model apa..
apa spec yg bro tu i3 ka??
 
Sponsored Post

elmyra01

Freshie
Joined
Jan 28, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Brand : HP pavillion
Model no. : TX2000
Processor : Intel Duo
HardDisk : Dvd
RAM : 1GB
Screen saiz: widescreen
Battery: yes
Adapter/charger: yes
Umur Laptop: 5 years
Jenis rosak: Tiada kerosakkan
Lain2 barang: Charger
 

ameyra

Freshie
Joined
Apr 12, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Salam, saya membeli laptop lamo dan rosak, trade in pun boleh bergantung pada keadaan laptop.. Sesiapa yg minat nak jual sila reply detail laptop ikut spec macam kt bawah..

Brand : Asus A455L
Model no. :
Processor :
HardDisk :
RAM :
Screen saiz:
Battery:
Adapter/charger:
Umur Laptop: 2016
Jenis rosak: keyboard dan lembap
Lain2 barang: charger

byk tak tau details klu en x keberatan blh whtsapp sy bagi gmbr 0127568665 sy xjumpa nom encik



Harap2 pada yg nak jual tu leh reply sini @ PM saya..no fon saya ada kat signature, TQ.TQ

0127568665
 
Sponsored Post
Top
Log in Register