Wanted Membeli Laptop Lama/Rosak Kajang Bangi

CG Sponsors




azhahalim

Fun Poster
Joined
Apr 16, 2011
Messages
864
Reaction score
1
Points
15
saya ada pc desktop nak trade in dengan laptop, boleh tak?
 
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,753
Reaction score
1,869
Points
201
slmt mlm....
BUMP
Salaam.

Saya pun ada satu laptop tanpa hard disk.

Tapi tak pasti rosak atau elok.

Adik bitau dia keluarkan hard disk jer.

Laptop tu terus simpan camtu jer.

Nanti saya snap gambar dan isi info cam kat post #1.
 

sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
Salaam.

Saya pun ada satu laptop tanpa hard disk.

Tapi tak pasti rosak atau elok.

Adik bitau dia keluarkan hard disk jer.

Laptop tu terus simpan camtu jer.

Nanti saya snap gambar dan isi info cam kat post #1.
wslm..
juga boleh wasap detail kt sy...
0132707688
tq
 

amoy85

Freshie
Joined
Sep 16, 2010
Messages
49
Reaction score
0
Points
6
Laptop sony vaio chip set jer rosak. Amik berapa ya?
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,753
Reaction score
1,869
Points
201
wslm..
juga boleh wasap detail kt sy...
0132707688
tq
Ada 7 gambar.

Nak pos kat sini ke?



http://www.manualslib.com/manual/249180/Acer-Aspire-2930-Series.html?page=12#manual

Brand : Acer Aspire 2930 Series
Model no. : JAT10
Processor : Core 2 Duo (Tak pasti. Saya Google)
HardDisk : Tiada
RAM : Dual-Channel DDR2 SDRAM support (Tak pasti. Saya Google)
Screen saiz: 12.1" WXGA 1280 x 800
Battery: Li-Ion AS07A41
Adapter/charger: Tiada
Umur Laptop: Tak ingat
Jenis rosak: Tak pasti
Lain2 barang: Tiada
 

sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
salam jumaat
sesape nk jual laptop LAMA, BARU, OK,

boleh wasap terus..
 

Carl12

Fun Poster
Joined
Dec 24, 2011
Messages
495
Reaction score
0
Points
10
Sya ada tablet jenama Achos .. screen crack .. boleh ke ?
 

syaiful123

Junior Member
Joined
Oct 17, 2012
Messages
53
Reaction score
0
Points
6
Brand : Compaq
Model no. : CQ50
Processor : AMD X2
HardDisk : 500GB
RAM : 4GB
Screen saiz: 15'
Battery: lama ori bertahan kurang 1 jam
Adapter/charger: lama ori tapi masih baik
Umur Laptop: beli 2008 dekat 8 tahun
Jenis rosak: bateri weak
Lain2 barang: laptop, bateri, adaptor

msg/call saya 019-4344026
 

sham6545

Active+ Member
Joined
Apr 25, 2011
Messages
3,762
Reaction score
2
Points
30
slmt mlm..
sesape ada laptop nk jual..
leh wasap terus ke no fon d bwh
 

bagcrew

Fun Poster
Joined
Aug 14, 2014
Messages
297
Reaction score
1
Points
15
salam TT... faulty Acer aspire 4741z series Ade x?saya nak beli...sbb holder screen da tercabut dengan ribbon power rosak...kalau lah ada gitau lah yea...terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register