Melayu Paling Ramai berpendapatan bwh RM 1000???

CG Sponsors




Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
Ingat tak topik ini dulu yang kuar kat utusan.

Jom kita share kenapa orang melayu boleh jadi macam ini.

thanks
Talib Ali
 
Sponsored Post

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
sebab pemerintahan UMNO yang mengekalkan orang Melayu supaya terus berada dalam kemiskinan supaya UMNO terus-terusan dapat guna modal pembangunan dan kemajuan...
 

Talib Ali

Active Member
Joined
Nov 22, 2008
Messages
1,304
Reaction score
114
Points
33
UMNO kan dia kata pejuang bangsa melayu.. tapi kenapa yek masih ada melayu berpendapatan bawah Rm1000.. adakah ini disebabkan pemerintah atau mind set orang melayu yang suka harapkan subsidi?

Komen sikit bro...


thanks
Talib Ali
 

SOUL86F

Legendary Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
10,969
Reaction score
115
Points
123
UMNO kan dia kata pejuang bangsa melayu.. tapi kenapa yek masih ada melayu berpendapatan bawah Rm1000.. adakah ini disebabkan pemerintah atau mind set orang melayu yang suka harapkan subsidi?

Komen sikit bro...


thanks
Talib Ali
http://www.hormonlife.com
subsidi??subsidi apa yg org melayu harapkan smpai selesa ngan pendapatan bawah 1000??:-?
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
sebab pemerintahan UMNO yang mengekalkan orang Melayu supaya terus berada dalam kemiskinan supaya UMNO terus-terusan dapat guna modal pembangunan dan kemajuan...
ade jer kuhik msti ade UMNO...:)paid:)paid
 

momok

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2005
Messages
121
Reaction score
6
Points
15
sbb org melayu paling ramai kat malaysia ni..
cuba cina.. india ke.. yg paling ramai..:-?
 

kuhik

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jun 12, 2007
Messages
39,519
Reaction score
1,312
Points
191
Nabi cakap, kebajikan rakyat adalah tanggungjawab pemimpin. so apa jua yang berlaku kepada rakyat akan kembali kepada kepala pemimpin..

so, rakyat Malaysia sekarang kepalanya ialah Pemimpin UMNO..so Pemimpin UMNOlah yang bertanggungjawab kenapa Melayu masih lagi miskin dan kebanyakannya tergolong di bawah garis kemiskinan tegar walaupun UMNO telah memerinta 50 tahun?

yang peliknya, UMNO perintah 50 tahun, tapi lepas 50 tahun Cina plak kuasai ekonomi? gila apa?

ini semua menunjukkan betapa korupsinya UMNO..

mari sokong UMNO lagi...
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
may be ada usaha nk bantu..tp sblm tu kasi dulu kenyang2 kroni:)):eek:

nk bantu 10 juta..bantu kroni amik 9 juta .. 1 juta kasi bantu yg lain:))
 

ARIFFX

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 27, 2008
Messages
12,037
Reaction score
159
Points
123
selangor letak garis kemiskinan adalah mereka yg dibawah pendapatan rm1500.


hamba dah lama jadi rakyat miskin ni..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register