MELALEUCA SOUTHEAST ASIA (M) SDN BHD (861440-H) (AJL 931790) - melaleuca.com.my

CG Sponsors




jutawan88

Active+ Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
Melaleuca........ tiada sehebatnya dan seumpamanya
Insaflah wanita... mengapa perlu anda membuang kualiti masa anda
bersama anak-anak anda utk shopping..sdgkn ada alternatif utk anda

Insaflah wanita... betapa selama ini anda telah menyumbang kepada
meningkat risiko anak kecil anda dgn bahan cucian anda


PELUANG HEBAT

JANA PENDAPATAN ANDA SEHINGGA5 ANGKA BERSAMA HYPERMARKET MELALEUCA
TELAH 24 TAHUN DI 16 NEGARA
TERBUKTI MELAHIRKAN JUTAWAN
PRODUK KEPERLUAN HARIAN
60 HARI MONEY BACK GUARANTEE
HARGA BERPATUTAN
TAK PERLU JUAL BARANG
TAK PERLU AMBIL PESANAN
TAK PERLU HANTAR BARANG
TAK PERLU SIMPAN STOK ANDA
HANYA PERLU TUKAR DARI BERBELANJADI HYPERMARKET LAMA (TESCO, GIANT & SBGNYA) KE MELALEUCA

HUBUNGI SEGERA:012- 4246983 (SUHAIDY)

Rebut la peluang segera
 
Sponsored Post

jutawan88

Active+ Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
Apa istimewa produk melaleuca

1. Sistem pembeliam

Anda tak perlu memandu , mengharungi kesesakan jalanraya,
membayar parking, menghantar produk , menyimpan stok, menerima tempahan

hanya perlu klik di website dan terima produk di depan pinti rumah anda

2. Selamat

Produk cucian dan kosmetik yang kita beli sebenarnya mempunyai bahan kimia yang merbahaya (rujuk panduan pengguna CAP).
Lebih baik kesan cucian bermakna lebih bahaya/kuat bahan kimia yang diguna

melaleuca adalah satu-satunya syarikat yang menpunyai rangkaian yang dijamin keselamatannya..bahan cuciannya dan kosmetiknya dirumus khas dari herba semulajadi. Anda tidak perlu risau bila anak kecil kesayangan anda tersentuh atau tertelannya.

Tahukah anda mengikut kajian telah menunjukkan wanita yang memakai gincu setiap hari akan tertelan secara terkumpul 3 hingga 3.5 kg gincu. Ianya merupakan salah satu punca wanita mudah terkena kanser

3. Harga

Bila sebut aje US Company...semua orang cakap ..mahal... sebab masalah pertukaran wang dan masalah barangan yang bermutu tinggi yang pasti harga lebih mahal

Bila kita dgr je Usana, herbalife, NewSkin, Amway dan macam lagi ..pasti kita gerun dgn jumlah wang yang perlu kita maintain setiap bulan ...Tapi ini tidak terjadi dalam melaleuca..

Setiap negara akan mempunyai harga yang berlainan...kerana melaleuca mengambil kira kemampuan pengguna tempatan...
sebab malaysian akan menikamti harga yang lebih murah dari singapore

siapa yang berminat nak tahu lanjut sila hubungi saya

012 4246983
 

Md.Z

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2009
Messages
410
Reaction score
2
Points
15
Salam TT.

Waa, dah bukak thread baru yer. Tahniah. :D
 

aes

Super Active Member
Joined
Apr 12, 2008
Messages
9,557
Reaction score
19
Points
65
brp kena maintain sebulan ?
 

jutawan88

Active+ Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
Dalam melaleuca kita tak ada istilah maintain

sebab maintain digunakan dalam MLM kerana tidak terpaksa beli
produk yang tak perlu kita beli...kita beli semata-mata utk melayakkan dapt bonus... akhirnya lepas 3-4 bulan bilik di rumah kita penuh dgn stok produk yang kita tak guna

Tapi dalam melaleuca kita shopping sepertimana kita shopping di jusco,Tesco ataupun Giant... kerana kita beli produk yang kita memang perlukan atau mesti kita beli

Apabila kita shopping kita tak pernah bertanya berapa kita perlu beli... kita hanya masukan je produk dalam troli...bila sampai cashier baru kita tau jumlahnya..

Jadi bila anda shopping di melaleuca ..baru la anda sedar RM 225 tu terlalu rendah dgn RM yang kita shopping sebenarnya di tempat biasa
 

Md.Z

Fun Poster
Joined
Nov 12, 2009
Messages
410
Reaction score
2
Points
15
Website Melaleuca Malaysia belum ada lagi ye?
 

jutawan88

Active+ Member
Joined
Dec 12, 2008
Messages
3,864
Reaction score
0
Points
20
sudah la ...

elok jer buka topik MXM

topik ni tajuk nya melaleuca
 
Sponsored Post
Top
Log in Register