Melabur wang KWSP ke dalam Tabung Haji

CG Sponsors




cyborg

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
4,576
Reaction score
101
Points
43
Ada sesapa kat sini laburkan duit KWSP ke dalam Tabung Haji ?
Kalau ada tolonglah cerita pengalaman dari start register sampai dapat untung ...
Dengar kabar TH bagi 9% setahun ... tinggi jugak tu !
 
Sponsored Post

potetojb

Active Member
Joined
Dec 26, 2007
Messages
1,043
Reaction score
4
Points
25
Ada sesapa kat sini laburkan duit KWSP ke dalam Tabung Haji ?
Kalau ada tolonglah cerita pengalaman dari start register sampai dapat untung ...
Dengar kabar TH bagi 9% setahun ... tinggi jugak tu !
OK gak klu bleh mcm ni..

sape2 ada info pasal ni share ler kat cini
 

aidiryatim

Legendary Member
Joined
Dec 25, 2006
Messages
14,011
Reaction score
22
Points
120
Kalau pegi website TH & website KWSP, kompom kata boleh .
Tapi aku ni nak tahu experience orang yang dah buat ...
eh, yer ke nih:-? klu betul2 boleh.. sy nk transfer semua EPF sy kt tabung haji.. padan muke gomen:))
 

bolabola_la

Active Member
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
rekod diveden tabung haji yang lepas2 berapa % paling rendah????
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
...........
 
Last edited:

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
if tak silap syarat minimum untuk laburkan duit KWSP ke TH 50K (akaun 2 or 1 tak ingat)

borang leh amek kat KWSP..

pasal 9% tuh tahun 95,96,97 ajer..
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
harap2 tahun nih lebih lagik.. hihih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register