BTC USD 41,762.3 Gold USD 1,739.70
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Viral [MEGA] Thread Info Palatau Tentang Agenda Masa Depan

Boleh Percaya ke Info Palatau tentang Agenda Masa Depan ?

  • Berkecuali, tapi berminat nak tahu.

  • 50/50 info banyak fake.

  • Aku memang tahu ada agenda tangan ghaib.

  • 101% yakin.

  • Aku percaya "Pakar" sahaja. Gerak dulu.


Results are only viewable after voting.

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,974
Reaction score
15,122
Points
2,376
Aku pun tak pasti..

Cuma apa yg aku faham..

Kita mmg x mampu beza..
Dengan apa yg berlaku skrng ni..
Ianya boleh dimanipulasi, ianya boleh merubah kpd satu bentuk yg baik diluar.. Tapi buruk di dalam..

Kita x akan nmpk perbezaan..

Penuh dengan penipuan dan tipu daya para2 pemimpin yang cuba untuk menyesatkan..

Merupakan satu bentuk fitnah yg paling dashyat..

---

Ayat2 diatas just nmpk hyperbola dan Metafora dlm memberi pendapat..

As we can see xda apa pun yg berlaku skrng ni.. 😅

enjoy life mcm biasa.. Ambil maklum je dulu..

Itu je lah yang boleh buat sekarang
Duk fikir sangat pun tak guna jugak kan
 
Sponsored Post

akukuli

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,841
Reaction score
287
Points
56
White Spiritual Boy
============

Mana-mana thread yang bincang palatau info, aku rasa patut ada info pasal white spiritual boy ni.

First aku dengar adalah dari member yang kerja pensyarah bab perbezaan agama. Dia story banyak pasal white spiritual boy ni (yang mana kekayaan dia miliki adalah lebih banyak dari Mansa Musa).

Siapa Mansa Musa?

Lelaki paling kaya yang memerintah Kerajaan Mali 1312 masihi sampai 1337 masihi rasanya. Mansa Musa ni punya level kekayaan sampai ke tahap Elon Musk dan Jeff Bezos gabung dengan semua Top 10 richest on the planet sekarang pun tak boleh lawan Mansa Musa ni.

Punya gaban sampai ke tahap setiap kali dia pi haji.. semua bandar / kampung yang dia dan rombongan dia lalu nak pi haji tu akan hadapi masalah ekonomi. Bukan masalah duit tak ada. Tapi masalah duit melimpah ruah sampai 5 tahun inflasi.

Now dikatakan white spiritual boy ni, lagi kaya dari Mansa Musa.

Antara point palatau yang aku masih ingat:

1. White Spiritual Boy ni lagi kaya dari Mansa Musa.



2. Perang Dunia ke-2 adalah perang yang dilangsungkan dengan dua tujuan. Iaitu shift kuasa dunia dari England ke US. US punya debt pulak transfer ke England. Benda ni aku x boleh ulas sangat sebab aku tak catat masa member bercerita sebab tengah sibuk makan nasi lemak. Senang cerita, details nya aku tak tau lah.



3. Reason kedua adalah untuk transfer emas berjuta tan dengan mudah under pretense of logistik war. Tau dari mana? Dari white spiritual boy punya simpanan. Tau dekat mana simpanan dia tu? Member aku (palatauu naaa jangan serius sangat) cakap Tanah Melayu khususnya Sabah.

Member ni, dia pensyarah tapi dia minat bab sejarah dan rahsia tamadun Islam ni. Sanggup pusing keliling Malaysia cari pensyarah lain dan ex-army / ex-educator untuk bincang dan sahkan info dia ada. Tapi, itu tak mengubah hakikat bahawa info ini masih level palatau.



4. Kenapa dengan Sabah? Dikatakan, harta white spiritual boy ni ada kaitan sangat besar dengan kerajaan Sulu suatu ketika dulu. Punya dahsyat kerajaan Sulu ni dulu sampai ke tahap China nak fight dengan Mongol pun pernah minta bantuan kerajaan Sulu. Benda ni kalau ulas akan keluar macam-macam info yang lagi palatau melibatkan Bintang David dan New World Order (mcm biasa la.. bukan palatau kalau x dak New World Order).

Aku pun takjub gak sebenarnya bila kerajaan Sulu silam dulu boleh dikaitkan dengan New World Order. Nasib baik ni thread palatau.



5. Siapa white spiritual boy?

Tak payah berkias. Member aku tu direct cakap, kalau bukan Imam Mahdi, then Pemuda Bani Tamim atau at least waris Pemuda Bani Tamim. Pasal tu member ni dari 2008 lagi duk gelak dengan kumpulan2 yang kumpul duit nak buat tapak Khalifah di Tanah Melayu ni. Selalu dia cakap,

"Itu lah suruh menuntut tak mau. Suruh cari jalan bersih jiwa jalan taubat tak mau. Tapi sibuk buat derma nak bangkitkan sistem Khalifah. Apa mereka fikir Imam Mahdi tu pokai? Kalau Imam Mahdi tu dah keluar... dia keluar bukan melenggang dengan pengikut dia saja.. dia sendiri Allah swt dah janjikan kekayaan yang tiada batas di dunia ni pada zaman dia kelak."

Member tu la yang cakap.. mungkin salah. Kita tak payah peduli sangat lah... 😅



6. Dikatakan... harta white spiritual boy yang seterusnya ada di Sabah. Menjadikan Sabah ni satu lokasi menarik. Siapa yang berminat?
Jawapannya.. salah satu kuasa besar dunia yang bukan US dan bukan Israel. Dekat je tak jauh mana.



7. Sebab US dan Israel berjaya naik dengan pesat dengan harta white spiritual boy ni... dikatakan Bank Dunia juga ditubuhkan dengan harta yang sama. Wallahu'alam.



8. Info white spiritual boy ni adalah antara info yang teori konspirasist paling tak minat nak ambik tau. Sebab tu kalau google pun habuk pun tak dak. Benda merepak yang lebih merepek dari apa yang aku repekkan di atas yang keluar.



9. Cuma dikatakan juga. Waris sebenar kekayaan tu dah nak muncul. So bakal berlaku perebutan di lokasi yang dipercayai ada emas tu semua sebab bila waris tu benar-benar muncul.. dah tak boleh nak sebat.



Komen aku : Aku pun tak tau nak komen apa. Aku cuma tukang story balik ja... dulu2 orang panggil penglipur lara. So sifat story penglipurlara ni biasanya tahyul dan tak wajar langsung dipercayai. Memang kena lah dengan topik thread ni. Aku sendiri pun tak berapa percaya... tapi untuk palatau thread.. aku story gak la.

Cuma dalam pada tak percaya tu... macam ada lak point yang nampak mcm benar kan? 😅

Membe mimpi tu da masuk penjara
Bila agaknya nk bom sabah
😂
 

konaLeper

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2016
Messages
507
Reaction score
328
Points
41

Antibodies Versus Lymphocytes​

Bhakdi explains:

“There are two major arms of defense against viral infection. One is the antibodies that, if they are present, may prevent the virus from entering your cells. These are so-called neutralizing antibodies, which the vaccination is supposed to [produce].

But the antibodies are not at the place that they are needed, which is on the surface of the airway epithelium. They are in the blood, but not at the surface of the epithelium where the virus arrives. The second arm of immune defense then comes into play, and these are the lymphocytes.

There are different types of lymphocytes and I will simplify matters by saying the important lymphocytes are the so-called killer lymphocytes that sense whenever a virus product is being produced in the cell. They will then destroy the cells that harbor the virus and thus the factory is closed and you get well again.

That is the mechanism for how we can survive viral infections of the lung, and this happens all the time. So, the lymphocytes, in contrast to the antibodies, recognize many, many, many parts of the proteins. So, if a virus changes a little bit, it doesn’t matter, because the waste products that are recognized by the killer lymphocytes remain very similar.

That is why all of us, and this is now known, all of us have memory lymphocytes in our lymph nodes and lymphoid organs that are trained to recognize these coronaviruses. And whether or not a mutant is there, it doesn’t really matter, because they will recognize a mutant or variant.”


According to Bhakdi, coronaviruses can only undergo point mutations, meaning only one nucleotide at a time can be changed. The influenza virus, meanwhile, can undergo more radical mutations. For example, a flu virus can completely change its spike protein by swapping spike proteins with another virus that is simultaneously present.
 

akukuli

Active+ Member
Joined
Oct 17, 2013
Messages
2,841
Reaction score
287
Points
56
mereka buat prediction..

Sebagai persediaan menghadapi masa hadapan, kita sebagai rakyat di Malaysia perlulah bekerjasama mencari solusi dalam menyelesaikan masalah ini antaranya mengubah cara hidup ke arah yang lebih sejahtera kepada alam sekitar.

hahahahaha. ;)

kena ikut plan yang diorang buat supaya kita sama2 boleh hidup dengan baik.

Join Agenda mereka dalam membentuk, 1 world goverment, 1 world nation, 1 world bla bla.

Dengan membentuk satu Agenda bersama, kita boleh hidup dengan lebih selesa dan baik bersama-sama. (etc : New World Order)

Tapi sebelum tu kena reset cara kehidupan kita. Jika masing2 (negara) just pentingkan diri sendiri.. macam mana kita nak hidup sejahtera bersama ?

Green energy, Green Ecosystem, Renewable, Sustainable antara agenda yang murni.

bila kita baca, benda ni semua mmg bagus. Is a good thing to improve our life.

---

Ini sebagai contoh apa yang bakal berlaku 2050 di selangor. Masalah perubahan iklim akan menyebabkan sebahagian kawasan tenggelam..

ayuh bersama meningkatkan kesedaran bekerjasama dalam agenda baru dunia.


518631.jpg

Uui tenggelam rumah aku
Nak lari mana
Kene panjat hulu gunung ke..
 

konaLeper

Fun Poster
Joined
Dec 22, 2016
Messages
507
Reaction score
328
Points
41
Haha….palatau terbaik so far.
x de virus, hanya toksid nano particle dikenali sbg spike protein.
Jika diserang dgn peluru dan bom, orang akan lawan balik.
Kaedah digunapakai “war on virus”, orang awam x sedar sebenarnya war telah diisytiharkan ke atas mereka.

Logik jugak.
Jika perati betul2, “kematian “c19” x seberapa mana dlm negara sepanjang tahun 2020.
Kebanyakannya dgn co-morbidity.
Jika dlm kematian pneumonia biasapun, hospital sukar nak bezakan berpunca dari virus atau bacteria, mana2 yg +ve c19, masuk je sbg “kematian c19”.
Keadaan berubah sekitar jun 2021.
C19-Mati.png


https://pandemic.news/2021-09-14-va...biological-weapons-presented-as-vaccines.html
It’s a very difficult challenge, but they figured out how to achieve it in a few simple steps:

  1. First, build a toxic nanoparticle weapon system (the spike protein) and mass produce it in labs run by the Chinese and US military.
  2. Fake an outbreak in China along with “leaked” scary videos of Chinese people falling over dead in mere seconds after breathing in the “virus.” Cue media frenzy.
  3. Drop the toxic nanoparticles on NYC (and Northern Italy) to simulate a “viral outbreak,” while diagnosing people with “covid” via PCR tests that merely detect the presence of the toxic nanoparticles.
  4. Unleash mass media propaganda, claiming everybody will die unless they take vaccines.
  5. Fill the vaccines with the exact same toxic nanoparticles you dropped on New York City in the first place.
  6. Unleash mass injections of the population with the spike protein bioweapons, fraudulently labeled “vaccines.”
  7. As people get injected with the bioweapons, they start shedding the toxic nanoparticles, making others sick around them. Frame this as a “worsening pandemic” to spread more fear and drive more people into the spike protein injections.
  8. Censor anyone talking about vaccine injuries or deaths. Pay off hospital administrators to wildly exaggerate covid numbers to keep the scamdemic going.
In a nutshell, that’s how they did it. Notice there is no virus required to pull it off. All they needed was a spike protein nanoparticle weapon system combined with media collusion and Big Tech censorship.
 

Kassim Hensem

Active+ Member
Joined
Jan 15, 2011
Messages
3,704
Reaction score
500
Points
81
Bacalah dulu... bagi tuan tanah @jaws_am @TXT @kamal_kampong, @jasonbournekillspy dan frequent readers disini yang lain baca dulu. Tak payah sebar.

Actually guru yang pernah explain benda ni kat aku pun dah pesan jangan duk share kat orang... simpan untuk pemahaman dan ilmu sendiri jer... tapi tak tau kenapa hari ni Allah swt gerak utk share dalam thread palatau ni.

Malam sikit or esok ke aku padam. Takyah share kat orang simpan sendiri jer.

Yang penting ramalan... sejauh mana accurate pun tak payah lah percaya. Jangan juga tolak mentah2. Amal al-Kahfi dan duduklah di tengah2 dalam menapis info2 ni semua.
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
314,974
Reaction score
15,122
Points
2,376
Bacalah dulu... bagi tuan tanah @jaws_am @TXT @kamal_kampong, @jasonbournekillspy dan frequent readers disini yang lain baca dulu. Tak payah sebar.

Actually guru yang pernah explain benda ni kat aku pun dah pesan jangan duk share kat orang... simpan untuk pemahaman dan ilmu sendiri jer... tapi tak tau kenapa hari ni Allah swt gerak utk share dalam thread palatau ni.

Malam sikit or esok ke aku padam. Takyah share kat orang simpan sendiri jer.

Yang penting ramalan... sejauh mana accurate pun tak payah lah percaya. Jangan juga tolak mentah2. Amal al-Kahfi dan duduklah di tengah2 dalam menapis info2 ni semua.

Terima kasih kanda @Kassim Hensem
Saya faham kisah ni sebab ada baca jugak info² yang related dengan tuan share tu
 

jaws_am

Legendary Member
Top Poster #4
Joined
May 29, 2008
Messages
16,426
Reaction score
6,112
Points
321
Bacalah dulu... bagi tuan tanah @jaws_am @TXT @kamal_kampong, @jasonbournekillspy dan frequent readers disini yang lain baca dulu. Tak payah sebar.

Actually guru yang pernah explain benda ni kat aku pun dah pesan jangan duk share kat orang... simpan untuk pemahaman dan ilmu sendiri jer... tapi tak tau kenapa hari ni Allah swt gerak utk share dalam thread palatau ni.

Malam sikit or esok ke aku padam. Takyah share kat orang simpan sendiri jer.

Yang penting ramalan... sejauh mana accurate pun tak payah lah percaya. Jangan juga tolak mentah2. Amal al-Kahfi dan duduklah di tengah2 dalam menapis info2 ni semua.

Dari segi logik boleh diterima akal..
Benda2 ni boleh berlaku dgn perancangan kedua2 pihak..

Walaupun alam yg berbeza.. Tp jika ada yg sudi mengawal kedua2nya.. Maka benda logik akan kelihatan secara jelas..

Ambil makluman seadanya..
Takda yg mustahil semua atas kuasa Allah jua..

---

Kalau kita teliti kisah Nabi Sulaiman, Nabi Sulaiman berjaya kawal 2 alam yg berbeza untuk kukuhkan kedudukan nya..

Yang hebatnya manusia boleh pindah singgahsana ratu balqis sekelip mata..

Atas kuasa Allah jua..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register