BTC USD 24,380.0 Gold USD 1,800.78
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Santai Viral [MEGA] Thread Info Palatau Tentang Agenda Masa Depan

Boleh Percaya ke Info Palatau tentang Agenda Masa Depan ?

  • Berkecuali, tapi berminat nak tahu.

  • 50/50 info banyak fake.

  • Aku memang tahu ada agenda tangan ghaib.

  • 101% yakin.

  • Aku percaya "Pakar" sahaja. Gerak dulu.


Results are only viewable after voting.

jaws_am

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,879
Joined
May 29, 2008
Messages
20,879
Reaction score
9,158
Points
481
Awards
1
Tgk2 hint sama..
Paku2 pasak dunia telah dicungkil..

IMG_20220625_180110.jpg
 
Sponsored Post

kamal_kampong

Legendary Member
gem
Messages
17,800
Joined
Apr 30, 2007
Messages
17,800
Reaction score
1,272
Points
201
Sebab tu kita kena faham..
Ilmu Allah luas..

Ada masa xleh cerita..
Ada masa ilmu itu jdi fitnah..

Kena tutup.. Takleh open sangat..


IMG_20220624_094432.jpg
Doktor pun kalau kt umum dia bg pnerangan ringkas n mdh faham ja..

sama2 ahli baru keluar term2 saintifik yg sukar fhm tu..

rasanya cam gitu ler..
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
370,518
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
370,518
Reaction score
22,845
Points
2,836
Awards
1
Doktor pun kalau kt umum dia bg pnerangan ringkas n mdh faham ja..

sama2 ahli baru keluar term2 saintifik yg sukar fhm tu..

rasanya cam gitu ler..

Kalau penerangan secara teknikal ni sesama ahli baru boleh faham
Kalau penerangan kepada umum kena guna bahasa mudah difahami saja supaya tidak timbul kekeliruan
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
370,518
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
370,518
Reaction score
22,845
Points
2,836
Awards
1
Kena ada peristiwa betul2 besar dl br jd perang nie....

Setakat ni perang Rusia-Ukraine yang paling besar dalam masa terdekat ni
 

lau_kau

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,283
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
23,283
Reaction score
4,401
Points
261
Awards
1
Setakat ni perang Rusia-Ukraine yang paling besar dalam masa terdekat ni
Dia mcm nie contoh klau queen elizabeth kena bunuh ka.....hawaii kena boom ka...ekonomi dia akan berputar....pencetus tu xjd....dl ww1 raja austria hungary kena bunuh ww2 plk sebab jerman kena tekan habisan2 lepas ww1 amerika join lepas pearl harbor kena bom....benda2 mcm nie klau dlm kaca mata sejarah akan berulang dn terus berulang....duk nmpk lanie klau china bertindak ww3 akan jadi
 

TXT

CG Super Hardcore Club
gemgemgemgemgemgem
Messages
370,518
Paid Membership
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
370,518
Reaction score
22,845
Points
2,836
Awards
1
Dia mcm nie contoh klau queen elizabeth kena bunuh ka.....hawaii kena boom ka...ekonomi dia akan berputar....pencetus tu xjd....dl ww1 raja austria hungary kena bunuh ww2 plk sebab jerman kena tekan habisan2 lepas ww1 amerika join lepas pearl harbor kena bom....benda2 mcm nie klau dlm kaca mata sejarah akan berulang dn terus berulang....duk nmpk lanie klau china bertindak ww3 akan jadi

China dah lama duk gerak slow-slow
Nak bagi Amareka panas pungkok
 

lau_kau

CG Top Poster Club
gem
Messages
23,283
Top Poster #5
Joined
Aug 2, 2007
Messages
23,283
Reaction score
4,401
Points
261
Awards
1
China dah lama duk gerak slow-slow
Nak bagi Amareka panas pungkok
China masa dl kena teruk semua serang depa....dn bnyk jgk negara depa kena perang....tu depa agak serik, yg jahat sekali nie lanie dr jurai sam depa nie bahaya
 
Sponsored Post

Top
Log in Register