BTC USD 38,481.7 Gold USD 1,812.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Medical Card - Saya nak tau la...

tacing

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Salam,

Boleh ke nak tanye...
Kalau mampu byr RM100 je sbln, ape benifit yg akan saya dpt ye?
 
Sponsored Post

planar

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
2,263
Reaction score
65
Points
30
bole tau tarikh lahir,pekerjaan,smoking or non smoking?
 
Last edited:

tacing

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
- umur 28 tahun
- housewife
- pernah operate buang cyst
 

putra2k

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2008
Messages
432
Reaction score
19
Points
15
salam
kalo dah ada pernah buat pembedahan 5 tahun lepas
kene declare
biasa tgk kes jugak
kadang company insurance accept @ di tambah loading....
 

tacing

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
sy operate last year... so blh x sape2 kat sini yg arif, bgtau ape yg sy boleh dpt kalu byr sbln rm100?
 

planar

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
2,263
Reaction score
65
Points
30
sy operate last year... so blh x sape2 kat sini yg arif, bgtau ape yg sy boleh dpt kalu byr sbln rm100?

bole try apply,kalau tak declare pn insurance cmpny dah tau,sbb hsptl link ngan cmpny insurance skrg..

pm sy email,sy send qoutation..

bole tau lokasi puan..
 
Last edited:

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,043
Reaction score
26
Points
75
Salam...
tak dapek den nak berkata2 dah... aku penat dah close org hari ni.. dan buat semua claim yg dok ada... next 3 week,buleh post cheque dah...
 

planar

Active Member
Joined
May 28, 2008
Messages
2,263
Reaction score
65
Points
30
sy operate last year... so blh x sape2 kat sini yg arif, bgtau ape yg sy boleh dpt kalu byr sbln rm100?

k dah kira..benefit yg dpt

1)pampasan kematian dan lmph kekal
2)pampasan pnyakit kritikal(36 pykt)
3)personal accdnt
4)elaun wad
5)mc
6)premium waiver
7)medic card-RM500k
8)saving
 

abgchaq

Fun Poster
Joined
Sep 13, 2009
Messages
896
Reaction score
1
Points
15
sy operate last year... so blh x sape2 kat sini yg arif, bgtau ape yg sy boleh dpt kalu byr sbln rm100?

esok pagi saya pmkan detail,tempat yg dah buat operation tu tidak akan cover
 

DanielAriffin

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 16, 2007
Messages
7,043
Reaction score
26
Points
75
esok pagi saya pmkan detail,tempat yg dah buat operation tu tidak akan cover

Salam...
nak covered lagu mana dah abg chaq, dah buang pon.. tapi risau kena lagi sebelah aje la..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register