MEDIAMINDA Sdn BHD (780719-U) - www.jutawanmediasms.blogspot.com

CG Sponsors




radziscorea

Freshie
Joined
Oct 14, 2009
Messages
15
Reaction score
0
Points
3

MEDIASMS
BARU DILANCARKAN 15 NOVEMBER 2009
:D
http://jutawanmediasms.blogspot.com/
:">
“Media SMS” adalah sistem penghantaran SMS,MMS,dll.. secara pukal(bulk) melalui internet. Ianya sesuai di gunakan bagi tujuan pengurusan, pemasaran dan hebahan. Sistem yang biasanya digunakan oleh bank-bank dan syarikat gergasi, kini boleh dimiliki oleh kita semua.

Mari sertai "Program Affiliate Media Minda" . Anda berpeluang mendapat pendapatan yang selesa dan lumayan, dengan berniaga secara sambilan atau sepenuh masa.

Perniagaan Affiliate telah terbukti mempunyai peratus KEJAYAAN yang tinggi dengan RISIKO yang sangat MINIMA.

Hanya dengan memperkenalkan produk serta program affiliate ini, anda akan di bayar komisen secara langsung oleh Syarikat Media Minda Resources Sdn. Bhd.


KAEDAH PEMASARAN



Apabila menyertai "Program Affiliate Media Minda" , anda akan di beri:

1) Produk mengikut pilihan anda. 2) Laman web peribadi bagi tujuan promosi (www.jutawanmediasms.net/?id=username - Cth: www.jutawanmediasms.net/?id=radzi)
3) Lain-lain bahan promosi (Cth: web banner, pamphlet design, Power point Presentation)

Apa yang perlu anda lakukan adalah mempromosikan laman web peribadi anda melalui:

1)e-mail 2)SMS
3) Iklan di Blog (Banner disediakan) 4) Friendster, My Space, Facebook,dll. 5)Forum 6) Kenalan Langsung

Anda akan di bayar komisen apabila ada pelanggan membeli produk dan menyertai "Program Affiliate Media Minda" melalui laman web peribadi anda. Pelan pendapatan anda adalah seperti berikut.

KOMISEN

Terdapat dua bentuk komisen yang akan anda nikmati menerusi "Program Affiliate Media Minda" iaitu:

1) Komisen 'Direct': Merupakan komisen yang akan anda terima apabila ada pelanggan membeli produk dan menyertai "Program Affiliate Media Minda" melalui laman web peribadi anda.

2) Komisen 'Indirect': Merupakan komisen yang akan anda perolehi apabila ada pelanggan membeli produk dan menyertai "Program Affiliate Media Minda" melalui laman web peribadi pelanggan anda. Komisen ini akan terus anda nikmati sehingga 4 generasi pelanggan.

PELAN PENDAPATAN

Produk- Sistem Media SMS - RM 300.00

Berikut adalah jumlah komisen serta contoh potensi pendapatan yang akan anda nikmati apabila anda memperkenalkan 10 orang pelanggan dan pelanggan - pelanggan anda masing - masing berjaya memperkenalkan 10 orang pelanggan berikutnya kepada Sistem Media SMS serta "Program Affiliate Media Minda"
:)

http://jutawanmediasms.blogspot.com/

Melalui program ini, potensi pendapatan anda adalah tidak terhad !!!
 
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
bulk sms lagi nie
 

my.name.is.nad

Legendary Member
Joined
May 12, 2008
Messages
10,496
Reaction score
6
Points
115
wah.. dah ada pencabar nampak nya ..? boleh tlg list kan apa kelebihan awak ngan hyper ..?
 

onlineduit

Fun Poster
Joined
Dec 25, 2009
Messages
247
Reaction score
0
Points
10
tp aku rasa syarikat2 yang buat bulk SMS ni tak terancam ke eh..sebab MCMC sure akan hapuskan SPAM users dengan iklan2 merapu ke hphone... tp sekarang masih ok.. nt bila dah kalot nt ler kot ...
 

radziscorea

Freshie
Joined
Oct 14, 2009
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
wah.. dah ada pencabar nampak nya ..? boleh tlg list kan apa kelebihan awak ngan hyper ..?
Maaf...lambat replay...

http://jutawanmediasms.blogspot.com/2009/12/9.html

Perbandingan wujud untuk mencari yang lebih baik, oleh itu setiap hari kita harus cuba meningkatkan kebaikan dalam setiap aktiviti kita. Kita dapat melihat persaingan wujud didalam setiap business, baik telekomunikasi hingga ke keperluan asas seperti pakaian dan juga makanan.


MEDIASMS tidak bermaksud melukakan hati sesiapa namun cuma hanya bangun sebagai pesaing secara sihat dan menyediakan servis yang lebih murah dan berteraskan sistem sms pukal secara keseluruhannya.

Kelebihan MEDIASMS

-

1- lebih murah iaitu rm300,dan hanya 1 package produk


2.dpt sistem dan 50 kredit sms percuma setiap pembelian.


3.Sistem affiliate keuntungan jangka masa panjang , iaitu 5 level(rujuk marketing plan)

4.Caj pengeluaran/ Maintain rm10 sahaja

5.Boleh buat pengeluaran wang bila 1 sale shj,serendah rm100

6.Tidak perlu sentiasa mencari powerroot BERTERUSAN kerana ada 5 level berkaitan(rujuk marketing plan)

Kelebihan Hyprobulksms

1- Komisen 100% setiap sale selepas penjualan kedua.
 

radziscorea

Freshie
Joined
Oct 14, 2009
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
web site dia official apa ek ..?
Website auto downline tgh dibuat...bersama-sama banner dan byk lagi..seperti dinyatakan diatas....InsyaAllah dalam minggu pertama 2010.

semuanya PERCUMA....tiada testimoni lagi...kerana baru launch...pencarian testimoni terawal...mungkinkah anda?

rebut peluang ini.... :D
 

radziscorea

Freshie
Joined
Oct 14, 2009
Messages
15
Reaction score
0
Points
3
tp aku rasa syarikat2 yang buat bulk SMS ni tak terancam ke eh..sebab MCMC sure akan hapuskan SPAM users dengan iklan2 merapu ke hphone... tp sekarang masih ok.. nt bila dah kalot nt ler kot ...
erm....skrng sms da dikawal...xde la spam2...setiap send tu...de id specific sender...so ble detect....celcom/maxis/digi pon buat...:D


gunakan kemudahan....cam sy guna ni utk scoreA....

jgn lupa tontoni Selamat Pagi Malaysia @ RTM1 pada 02.01.2010 antara jam 8.30pagi ke 9.30 pagi. Seorg tetamu istimewa akan muncul bersama SIFU en Abdul Aziz Samad. Kemudian Hubungi sy untuk maklumat lanjut ok! :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register