BTC USD 48,715.8 Gold USD 1,783.44
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mcm mane nak tahu no fon org

Capslock

Fun Poster
Messages
700
Joined
Oct 28, 2008
Messages
700
Reaction score
3
Points
15
Salam sume..ade sedikit pertanyaan, blh ke kite nak tahu no phone seseorang berdasarkan fullname shj? lagi 1, sy terlupe nak save no fon org tu, receive call dgn log sy terdelete ~X( , So blh ke kite dpt tahu semula no fon org yg kol kite balik...:-? no celcom. Harap2 ade yg dpt membantu..:) TQ
 
Sponsored Post

Gila Komik

Banned
Messages
24,363
Joined
Apr 1, 2008
Messages
24,363
Reaction score
3
Points
115
nak kne harap kan org 2 call balik la bro....

tp x taw la ade cara lain ke x....

apa kata mintak mod or admion move thread ni ke misc talk...

kat sini x naik portal...org xleh nmpak
 

Cayiema

Active+ Member
Messages
2,949
Joined
Aug 1, 2008
Messages
2,949
Reaction score
3
Points
25
Salam sume..ade sedikit pertanyaan, blh ke kite nak tahu no phone seseorang berdasarkan fullname shj? lagi 1, sy terlupe nak save no fon org tu, receive call dgn log sy terdelete ~X( , So blh ke kite dpt tahu semula no fon org yg kol kite balik...:-? no celcom. Harap2 ade yg dpt membantu..:) TQ

Call la customer services.. :-? entah la.. #:-S
 

wanzex

CG Top Poster Club
Messages
35,554
Joined
Jul 12, 2006
Messages
35,554
Reaction score
1,103
Points
191
ada ke cara2 rahsia di sebalik tabir...???
 

erDrAg00n

Moderator
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
nak tanya..ini untuk hp ke simkad??
kalo nak recovery ni...
biasanya provider simkad hanya blh recover no yang kita biasa dail je..
kalo utk hp gak mmg xde apa2 yg dpt recover...
tp kalo ada org lain blh bagi idea...
berguna gak..
 

Capslock

Fun Poster
Messages
700
Joined
Oct 28, 2008
Messages
700
Reaction score
3
Points
15
recovory simkad kot, sebab no fon yg saye terima kol dh terdelete, so kat hp memang dh x de no fon tu..nak tunggu org tu kol x tahu bile lagi. pening pale.. entah lee...dh try kol operator center kate x blh..hampehh...tah betul ke x... ade sesape yg keje celcom ke.. harap2 dpt le tolong.. :(( :(( :((
 

erDrAg00n

Moderator
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
recovory simkad kot, sebab no fon yg saye terima kol dh terdelete, so kat hp memang dh x de no fon tu..nak tunggu org tu kol x tahu bile lagi. pening pale.. entah lee...dh try kol operator center kate x blh..hampehh...tah betul ke x... ade sesape yg keje celcom ke.. harap2 dpt le tolong.. :(( :(( :((

kadang2 operator mmg xtaw...:)):)):))
untuk bagi ko puas hati...
baik ko pergi je center terdekat...
tapi mmg xdapat tolong r kalo diorang pun kata x dapat
 

Capslock

Fun Poster
Messages
700
Joined
Oct 28, 2008
Messages
700
Reaction score
3
Points
15
sengalnye operator tu kann..huhuhuu :eek: :eek:
 

wak

Legendary Member
Messages
11,359
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
u punyer ni prepaid atau postpaid?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register