BTC USD 57,073.9 Gold USD 1,777.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mcm mane bidang IT blh selesaikan masalah di tapak bine?

lovebety

Freshie
Messages
12
Joined
Dec 16, 2009
Messages
12
Reaction score
0
Points
3
dapat ke? bidang IT ni just menyusahkan je..... di tapak bine, lebih mudah kalau sumenye dibuat secara manual.....komen?
 
Sponsored Post

neceolite

Active Member
Messages
2,074
Joined
Mar 4, 2007
Messages
2,074
Reaction score
5
Points
25
kalo semua nak manual boleh ... gi balik kat zaman dulu2 kala....
 

bojed

Active Member
Messages
1,930
Joined
Oct 31, 2007
Messages
1,930
Reaction score
25
Points
30
Bidang IT ni dia selesaikan masalah sebelum turun kat tapak bina lagi, iaitu masa project planning start kat dalam office.

Kalau dah turun site tu, selalunya guna hands-on approach je. Benda2 macam GPS dan computerized measuring tools ada le main peranan sket2.
 

butterland

Legendary Member
Messages
11,417
Joined
Jan 2, 2008
Messages
11,417
Reaction score
208
Points
123
di tapak bina aku setuju IT tak banyak membantu...
tp masa proses planning,design, BQ IT byk membantu...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register