Mcm mana nak tau perempuan tu pernah disentuh?

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

erawan2005

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
2,934
Reaction score
0
Points
20
Mcm mana nak tau perempuan tu penah disentuh? :-?

Sori..aku buka thread ni sbb sejak2 akhir2 ni perempuan ramai dah ternoda secara langsung dan tak langsung

1, Masa couple dulu, ex bf dia pegang tangan, pinggang..
2. Naik moto rapat2..hehe laki suka mcm ni..kadang2 brek2
3. Pergi panggung wayang berdua, makan berdua,naik bas berdua2
4. Cium tangan ex bf tiap kali nak balik,,bla2 atau kiss pipi..
5. Saiz baju dalam pun ex bf tau....argh..mcm mana nak buat bini ni.

Alasan yer:
andai kita bertemu gadis yg akan jadi isteri kita, mcm mana kita nak tau dia ni benar2 suci dari ternoda ( bukan terlanjur..mungkin jugak),aku fobia kalu awek yg disayangi telah pernah disentuh laki lain...hehe

Member aku dulu pernah trauma sbb dia tidak penah ambik kesempatan hatta pegang tgan. sbb plan lepas kawin baru buat smua tu.tiba2 dia diberitau sorang mamak sarawak pernah dakap awek dia. ntah btul tak..awek dia mengaku..akhirya terputus, member aku pulak jadi tak terurus belajar (sbb sayang gila, tapi tercabar, laki lain dah taste)..aku rasa zaman skrg ramai dah mcm ni...

apa pendapat korang? mcm mana nak tau
:-?
 
Sponsored Post

BizClub

Super Active Member
Joined
Dec 26, 2005
Messages
7,034
Reaction score
157
Points
78
kalo senang di sentuh tu maknanya dah pernah di sentuh la sebelum ni...

cuba pegang tangan ke..cuping telinga ke..peha ker...kalo xder reaksi/ rasa segan dari dia..

mmg dah sah la tu...prnh kena sentuh hehe..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,872
Reaction score
8,262
Points
716
Mcm mana nak tau perempuan tu pernah disentuh?

masa bersalaman pada hari raya....:D :">
 

pakmaun

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
2,572
Reaction score
1
Points
25
pompan pandai simpan rahsia....
itu satu kelebihannyer la...
kalo x dara pn dikatanya suci....
so laki kene pandai kaji n selidik la...
tp kite just usaha dpt yg terbaik la...
kalo dah jodoh tu dgn sape kite xtau...
ade gak gurl yg ngaku suci...pas kawen ,abes sume pic/vid kt 3gp kua..
time tu korang tanggung la wahai pompan(xsume pompan tau)
masih ade yg masih suci...
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
nape ade lg skali thread ni?
pastu posting2 di atas sama mcm posting2 kt thread seblom ni yg da kena closed/delete (aku x sure)
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
nape ade lg skali thread ni?
pastu posting2 di atas sama mcm posting2 kt thread seblom ni yg da kena closed/delete (aku x sure)
tue ar psl.

adekah aku mengalami deejavu? :-?:-?
 

pakmaun

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
2,572
Reaction score
1
Points
25
nape ade lg skali thread ni?
pastu posting2 di atas sama mcm posting2 kt thread seblom ni yg da kena closed/delete (aku x sure)
ooo ek.xtau pn...nape thread camni kene delete?nak tau gak...
 

Lynn_81

Active+ Member
Joined
Oct 31, 2008
Messages
3,599
Reaction score
18
Points
25
pernah disentuh tak semestinya pernah dinoda...:">:">
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,686
Reaction score
359
Points
131
nape ade lg skali thread ni?
pastu posting2 di atas sama mcm posting2 kt thread seblom ni yg da kena closed/delete (aku x sure)
aik... ko pun prasan ek?? :D:D:D



dulu dah ada thread cenggini :">:">:">
 

pakmaun

Active+ Member
Joined
Aug 18, 2008
Messages
2,572
Reaction score
1
Points
25
ala ramai lagi pompan yg baik....bukan baekkkkkk
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register