BTC USD 41,828.6 Gold USD 1,813.62
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mcm mana nak tahu visitor

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
salam,


nak tanya..macam mana kita nak tahu berape ramai visitor dalam satu2 website?

contohnye website www.maliq7776.com , mcm mana nak tahu visitor masuk dalam website tersebut?

terima kasih atas pertolongan:)paid
 
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
nak senang letak je stat counter, berlambak kalu tanya pakcik google
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
nak senang letak je stat counter, berlambak kalu tanya pakcik google

bukan bro..aku nak tgok website yg bukan aku punye..contoh nya, aku nak tgok visitor forum CG ni..macam mane tu?
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
bukan bro..aku nak tgok website yg bukan aku punye..contoh nya, aku nak tgok visitor forum CG ni..macam mane tu?

OOO nak men SPY lah ni..ermm boleh guna ni tapi dendiam tau syyyy...nasib laling post ni pun tengah invisible mode ni :D

kalau awak nampak blog guna feedjit awak skodeng guna ni..

Code:
http://live.feedjit.com/live/domain name

contoh mari kita spy KH nyer blog dibawah
http://live.feedjit.com/live/lyrics.k-rex.org/

kalau yg guna amung re awak skodeng dia via code dia paste kat blog

Code:
http://whos.amung.us/special code already embed kat blog/website tu biasanya

skodenglah hingga lebam:))
 
Last edited:

MoshedFX

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 15, 2007
Messages
8,374
Reaction score
89
Points
70
OOO nak men SPY lah ni..ermm boleh guna ni tapi dendiam tau syyyy...nasib laling post ni pun tengah invisible mode ni :D

kalau awak nampak blog guna feedjit awak skodeng guna ni..

Code:
http://live.feedjit.com/live/domain name

contoh mari kita spy KH nyer blog dibawah
http://live.feedjit.com/live/lyrics.k-rex.org/

kalau yg guna amung re awak skodeng dia via code dia paste kat blog

Code:
http://whos.amung.us/special code already embed kat blog/website tu biasanya

skodenglah hingga lebam:))

kalu xpkai apa2 punya?

heheh....

dendiam jer KH kne skodeng...kui2 :eek:

eh tp tak nmpak jumlah counter pun..tu cam die dtg dari mana jer..hurmmm
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
kalu xpkai apa2 punya?

heheh....

dendiam jer KH kne skodeng...kui2 :eek:

eh tp tak nmpak jumlah counter pun..tu cam die dtg dari mana jer..hurmmm

Oooo..Tu senang aje Moshed tapi kena pengeras sikit boleh?:))
OK awak kalau nak skodeng ni ada beberapa cara mudah

1.link kat blog/website yg ada dia letak by tak sengaja "your ads here" hehe adbrite lah tu..klik sana then you know
2.awak gi alexa lah check traffic dia link in out semua tahu apa..LOL:p
 

maliq7776

Super Active Member
Joined
Mar 8, 2008
Messages
7,835
Reaction score
72
Points
75
OOO nak men SPY lah ni..ermm boleh guna ni tapi dendiam tau syyyy...nasib laling post ni pun tengah invisible mode ni :D

kalau awak nampak blog guna feedjit awak skodeng guna ni..

Code:
http://live.feedjit.com/live/domain name

contoh mari kita spy KH nyer blog dibawah
http://live.feedjit.com/live/lyrics.k-rex.org/

kalau yg guna amung re awak skodeng dia via code dia paste kat blog

Code:
http://whos.amung.us/special code already embed kat blog/website tu biasanya

skodenglah hingga lebam:))

aduh..tak sangka pulak cik laling yg cun tgah online:"> bestnye die skodeng:)paid

tq laling..tapi masalah nye, kalo website tu tak gune amung dan feedit camne tu?:(

ada satu website ni..die gune goingup..tapi saya tak tahu pulak camne nak gune~X(

Code:
http://www.goingup.com

cout>>cik laling ni, dah la cun,baik pulak tu:D
 

CikSukan

Blogger Moderator
Joined
Aug 19, 2006
Messages
9,946
Reaction score
580
Points
111
aduh..tak sangka pulak cik laling yg cun tgah online:"> bestnye die skodeng:)paid

tq laling..tapi masalah nye, kalo website tu tak gune amung dan feedit camne tu?:(

ada satu website ni..die gune goingup..tapi saya tak tahu pulak camne nak gune~X(

Code:
http://www.goingup.com

cout>>cik laling ni, dah la cun,baik pulak tu:D

si goingup ni pun sama gak..
http://www.goingup.com/webstats/

OK baca sini
Frequently Asked Questions

Is it really free? What's the catch?
GoingUp! Simple Web Stats is really free! Our Web Stats is just a "baby" version of our feature packed web analytics and seo service. Your web stats pages are public to anyone that clicks the GoingUp! badge.- jadi cari badge ni klik then skodeng :D simple like that

Can I make changes to my account?

Our goal is to make simple web stats as simple as it can be. However, we're working on additional features to let uses change things about their account. Keep watching for more details!

Can I make my stats non-public?

Currently, all sites that use GoingUp's Web Stats are public = so dia open untuk sesapa view cuma badge dia kat memana blog/web yg embed code javascript going up ni . We're adding more features to make these stats private in the next version.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register