MB Selangor Nafi Dakwaan Dengan Adun Wanita PKR

Recommended Brokers


Sponsored Post

lemangkebunbasri

Permanently Banned
Joined
Jun 13, 2019
Messages
1,083
Reaction score
33
Points
30
Yg untung bila gst tukar ke sst ni tokey tokey besar je.
Kita yg golongan bawahan tetap rugi sama ada gst atau sst
 

Semut Menguap

Fun Poster
Joined
May 6, 2010
Messages
221
Reaction score
5
Points
15
ni je ke usaha dia smpai jadi adun.... untung la baik dgn org politik
padan lah..dulu makanan hari2 diorang fitnah..
ni dh kena fitnah balik..org kata pembalasan la kan..
sakit ke makcik, kena fitnah..ala gurau2 je tu..
bak kata RR :))
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
7,778
Reaction score
1,815
Points
146
single lagi juwairiya ni ..
 

akecema

Legendary Member
Joined
Jan 26, 2007
Messages
18,400
Reaction score
953
Points
166

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
7,778
Reaction score
1,815
Points
146
ye ke
tp org panggil die 'puan' kot
xkan la xkawin lg, gst dah xde kot
tu la, beli lagi beg LV, mane nak cukup duit
kekadang ada yang tersilap panggil "puan" atau "cik" sbb xtau dah kawin ke blum sebab kita kan orang Malaysia dah biasa panggil secara hormat :D

tapi ada desas-desus yang dia mungkin akan berkahwin dengan MB Selangor dari dulu ..

pasal beg tu saya xtau la, beli yang "second category" punya LV ke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register