Mazda Lantis BH sedan

CG Sponsors




cosine

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2010
Messages
190
Reaction score
5
Points
25
Kereta baru lepas buat.. tiptop.. semua resit ada.. jumlah recondition balik hampir 15k.. port & polish,suspension, join and bush, draft shaft, barang bawah semua baru and ori MAZDA, cat baru buat sebelum raya hari tu-champion white, tayar baru 4 biji, stering momo, and banyak lagi.. Nak jual coz nak kawin and tunang nak beli ALTIS..

this is not urgent sale, jadi kalu tak dak buyer aku pakai jek.. apa2 pun call no nie.. 0127588372, harga bukak RM 28 888, boleh nego...

TQ






 
Sponsored Post

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
gud luck TT..
cun keta ko..
 

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,415
Reaction score
3
Points
25
bump for kereta cantik....:)paid:)paid
 

eunos

Active Member
Joined
Aug 24, 2010
Messages
2,415
Reaction score
3
Points
25
pls up gamba enjin lak...mileage..
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
cantik siot kena ni tt ... :)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
kalau lah keta nie auto :-?:-?:-?:-?
 

zamreda

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
i like mazda...........
 

cosine

Fun Poster
Joined
Jul 14, 2010
Messages
190
Reaction score
5
Points
25
yup.. kete saya bro... gmbar enjin tak dak lagi... siapa2 yg berminat calling2 la... boleh bincang punya..tpi terus ternag cakp kereta nie saya prefer cash jek..
 

1kereta.com

Fun Poster
Joined
Jun 10, 2010
Messages
607
Reaction score
17
Points
15
cun kereta..... lantis memang cun........ cermin sisi depan takder bingkai
 
Sponsored Post
Top
Log in Register