maybank2u scam <-- bukan scam..ini spam email utk login ke pishing website

Recommended Brokers


abgmie

Active+ Member
Platinum Member
Joined
Nov 5, 2009
Messages
4,523
Reaction score
216
Points
33
maybank2u scam email :(scam :eek::eek::eek:
aktif betoi depa dok spam :(scam

 
Sponsored Post

bangzaf

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2007
Messages
14,862
Reaction score
33
Points
120
ni bukan maybank2u yg scam:eek:
 

NahnuFrX

Active Member, InstaForex Official, Introducing Br
Joined
Jan 17, 2009
Messages
2,050
Reaction score
99
Points
35
maybank2u.com tak scam
yg dok scam ni adalah org lain. kalau sesiapa terima email camni jgn layan dok pi click dan log in acc anda dr link yg diberi. diorang ni scammer semuanya

so hati2 lah. cimb pon sama. aku bleh katakan tiap hari pon terima email camni
buat tak tau jer la. terus delete
 

syahays

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Sep 1, 2010
Messages
23,430
Reaction score
46
Points
120
ceh...tt scamm :(scam :(scam :)) :))
 

estacoco

Super Active Member
Joined
May 5, 2008
Messages
7,527
Reaction score
22
Points
65
Pernah gak dpat, abaikan jek
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
nasib baik tak withdraw duit dalam maybank ahahahahaha
 

wildmike

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2011
Messages
725
Reaction score
3
Points
20
berapa kali da thread ni kuar lagi...
ada org tertentu yg nak scam guna maybank2u dan cimb link ni.
tu bukan e-mail dari pihak bank...so abaikan
bank takkan hantar emel yang ada link utk anda log in
so berhati-hati la
 

decalXsia

Super Active Member
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
ape saje email dtg link kpd perbankan internet sumenye adalah scam...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register