• Forum search currently under maintenance...

MAYBANK2u.com & AMBANK - PENIPUAN EMEL!!

Recommended Brokers


Sponsored Post

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,696
Reaction score
145
Points
128
aku xde maybank2u hehe.. tapi dpt gak emel tu. siot jek.
taip je no akaun palsu, mana2 akaun pun akan dia ckp xbleh pny pasal xde database
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
kebiasaan URL scam nie mmg bersifat sementara jer..mmg tujuan nk menipu utk short term..kalo si penerima terjerat..mrk dh cabuttttt :D
 

hisham71

Active+ Member
Joined
May 13, 2008
Messages
3,453
Reaction score
7
Points
25
adik aku kena 4k semalam, ngam2 time dpt gaji
aku dapat detect org yg wdraw....repot pun dah buat....aku call org tu pun dia buat2 tak bersalah, konon2 dia ingt duit tu from his online biz...boleh lak dia mtk bukti kat aku

ni detail scammer...aku nak tngk apa tindakan polis & maybank


ALISTER BIN SIANI
N7, Lrg Burung Kenari 5,
Taman Likas Jaya 88400 Kota Kinabalu

HP - 0168212313 / 0195526617

EMEL - [email protected]
ni web online biz dia + muka dia - http://alister.stayhomemillionairesclub.com


millionaire hangguk dia!

aku dah provide detail kat commercial crime police...polis blh lak call dia & bagi dia 48 jam utk return duit...adoiii....mamat tu boleh lak call adik aku mtk diskaun 10% ( boleh lak negotiate )

with all the details, aku nak tngk apa polis boleh buat
 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
adik aku kena 4k semalam, ngam2 time dpt gaji
aku dapat detect org yg wdraw....repot pun dah buat....aku call org tu pun dia buat2 tak bersalah, konon2 dia ingt duit tu from his online biz...boleh lak dia mtk bukti kat aku

ni detail scammer...aku nak tngk apa tindakan polis & maybank


ALISTER BIN SIANI
N7, Lrg Burung Kenari 5,
Taman Likas Jaya 88400 Kota Kinabalu

HP - 0168212313 / 0195526617

EMEL - [email protected]
ni web online biz dia + muka dia - http://alister.stayhomemillionairesclub.com


millionaire hangguk dia!

aku dah provide detail kat commercial crime police...polis blh lak call dia & bagi dia 48 jam utk return duit...adoiii....mamat tu boleh lak call adik aku mtk diskaun 10% ( boleh lak negotiate )

with all the details, aku nak tngk apa polis boleh buat
hrp perkongsian ini menjadikn CGrians lbh beringat & berhati²

 

Mr. K®

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Nov 4, 2008
Messages
9,590
Reaction score
70
Points
75
blh rujuk url scam terkini di page #1 ;)

:)cgrock
 

amien

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2009
Messages
647
Reaction score
10
Points
15
ni aku ade upload attachment, korg leh tgk sendiri....



 

mangkaq

Super Active Member
Joined
Mar 13, 2008
Messages
8,835
Reaction score
71
Points
75
Scammer jana pendapatan tinggi....
 

kingpahat

Junior Member
Joined
Oct 22, 2009
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
mudah-mudahan aku terselamat dari masalah ini. tq for all info..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register