BTC USD 20,300.2 Gold USD 1,722.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Maybank tidak lagi menggunakan sistem nombor TAC pada 22 Januari ini

jaws_am

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,343
Top Poster #6
Joined
May 29, 2008
Messages
22,343
Reaction score
9,718
Points
481
Awards
1
nak jimat kos la nih..
brpa juta transaksi yg memerlukan tac..

guna app utk hantar tac code..
boleh jimat..

sbb app cuma guna internet shj..
 
Sponsored Post

fredo

Super Active Member
Messages
5,671
Joined
Nov 17, 2007
Messages
5,671
Reaction score
150
Points
83
patut la web page tukar skin ...puas aku godek2 utk pakai yg classic punya.
rupanya nk buat perubahan...:D

saya suka tekan yg favorite tu je...senang tak pyh minta tac setiap kali transaction yg sama.
 

HelangPutih

Active+ Member
Messages
3,672
Joined
Dec 27, 2015
Messages
3,672
Reaction score
200
Points
33
pada aku guna TAC ni lebih tinggi keselamatan dia.
sebab dia kena hantar melalui saluran lain pengesahan tu.
 

dausbiz

CG Hardcore Club
gemgem
Messages
53,223
Paid Membership
Joined
Apr 27, 2015
Messages
53,223
Reaction score
1,988
Points
596
patut la web page tukar skin ...puas aku godek2 utk pakai yg classic punya.
rupanya nk buat perubahan...:D

saya suka tekan yg favorite tu je...senang tak pyh minta tac setiap kali transaction yg sama.

nie untuk yang biz memang best:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

theblur

Super Active Member
gem
Messages
8,095
Joined
Apr 15, 2012
Messages
8,095
Reaction score
1,151
Points
151
kalau phone root bukan x bole ke install app perbankan ni. dah tu cemana :eek:
 

ramos

Super Active Member
Messages
7,103
Joined
Jul 9, 2009
Messages
7,103
Reaction score
238
Points
73
nasib baik guna web masih lg tac..
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,813
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,813
Reaction score
417
Points
141
nak jimat kos la nih..
brpa juta transaksi yg memerlukan tac..

guna app utk hantar tac code..
boleh jimat..

sbb app cuma guna internet shj..

diorg bole beli pakej..
bukan ke skang ni byk telco bagi unlimited sms..
 

Mata_Pena

Forum Troll, Multiple ID Cricket
gem
Messages
5,397
Joined
Oct 22, 2008
Messages
5,397
Reaction score
1,864
Points
141
nak jimat kos la nih..
brpa juta transaksi yg memerlukan tac..

guna app utk hantar tac code..
boleh jimat..

sbb app cuma guna internet shj..

sms system ni kalau kita ada setup server sendiri dia jadi free

kalau guna 3rd party service provider je kene bayar.
tapi bank kene guna sistem dalam eco system diorang sendiri.
takle pakai luar.

rasaya diorang lebih pada nak cuba benda baru
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register