BTC USD 20,218.2 Gold USD 1,721.50
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Maybank shopee credit card?

theblur

Super Active Member
gem
Messages
8,095
Joined
Apr 15, 2012
Messages
8,095
Reaction score
1,151
Points
151
Assalamualaikum..

saya nak beli gaming pc kat shopee , dalam harga rm3000.

boleh je saya bayar terus, tapi takut byk lak komitmen lain. so saya tgk shopee ada option utk bayar guna kredit kad.

first time nak try kredit kad. kalau ikut rm3000 saya nak bayar habis dalam setahun.

so plan saya, habis je bayar semua tu dalam setahun, terus saya nak terminate kad kredit tu.

ada sapa2 pernah guna kad ni ke?

boleh ke? simple je soalan.
 
Sponsored Post

anbusan

Super Active Member
Messages
8,933
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,933
Reaction score
448
Points
91
maybank dgn public bank je kat shoppe.
6/12/18 bln
 

theblur

Super Active Member
gem
Messages
8,095
Joined
Apr 15, 2012
Messages
8,095
Reaction score
1,151
Points
151
maybank dgn public bank je kat shoppe.
6/12/18 bln
mmg maybank.

maksud saya, lepas je dah habis byr, nak kansel terus kad tu. tak nak pakai dah.

ada fee apa2 ke?
 

anbusan

Super Active Member
Messages
8,933
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,933
Reaction score
448
Points
91
mmg maybank.

maksud saya, lepas je dah habis byr, nak kansel terus kad tu. tak nak pakai dah.

ada fee apa2 ke?

boleh je, tp biasa ada fee kad kalau da 12 bln dlm RM25
 

theblur

Super Active Member
gem
Messages
8,095
Joined
Apr 15, 2012
Messages
8,095
Reaction score
1,151
Points
151
boleh je, tp biasa ada fee kad kalau da 12 bln dlm RM25
oh murah la tu.. dia bukan mcm astrok kan? dah kansel pun masih lagi anggap kita guna.

cilake punya astrok.
 

anbusan

Super Active Member
Messages
8,933
Joined
Jan 22, 2006
Messages
8,933
Reaction score
448
Points
91
lepas abis kalau ko tak terminate pun die tak caj apa2 selagi ko tak guna kecuali fee kad tu RM25 kalau da cukup haul huhu.
time terminate nanti pastikan betul mmg da terminate
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register