Maybank Petronas Gold Visa Credit Card

CG Sponsors




bolabola_la

Active Member
Joined
Mar 14, 2007
Messages
2,002
Reaction score
22
Points
25
tanya sikit....urgent ni..sebab nak pakai cash...

Maybank Petronas Gold Visa Credit Card boleh buat cash advance tak???? kalau boleh camner caranya dan berapa charge yang diorang amik...?
 
Sponsored Post

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
tanya sikit....urgent ni..sebab nak pakai cash...

Maybank Petronas Gold Visa Credit Card boleh buat cash advance tak???? kalau boleh camner caranya dan berapa charge yang diorang amik...?
semua CC bleh amik cash advance bro..gi je kt atm yg ade logo cirus....
 

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,267
Reaction score
526
Points
176
rasanya sama je, bezanya kad ni cuma ada specialty kat petronas, bole dpt point lebey je kan
 

wak

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
11,359
Reaction score
5
Points
115
jawapannya: Boleh..
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
charge dia berapa...? sama jugak ngan charge visa maybank yang lain2 gak ker???
same je bro...charge ikut visa..sbb die visa..klu master,die ikut master...
 

world

Super Active Member
Joined
Dec 20, 2006
Messages
5,054
Reaction score
229
Points
73
tanya sikit....urgent ni..sebab nak pakai cash...

Maybank Petronas Gold Visa Credit Card boleh buat cash advance tak???? kalau boleh camner caranya dan berapa charge yang diorang amik...?
Jawapannya boleh ..

Tapi kalau nak lebih jimat jgn buat pengeluaran dari mesin ... ada caj harian.. PM utk maklumat lanjut TQ
 

titipanjang

Fun Poster
Joined
Jan 28, 2008
Messages
346
Reaction score
0
Points
10
aikk bola... loaded ko ekk ada pakai gold card...:D
 

fine net

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Apr 5, 2007
Messages
43,404
Reaction score
338
Points
136
jgn lupe upgrade platinum bro...hehehe..cas tahunan die dahsyat...aku pkai sekeping je da mahal da...huhuhu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register